Nakon „Ne mogu ti reći“ stigla je nova pesma Olivera Dragojevića „Vrime je“, poslušajte je
Nakon „Ne mogu ti reći“ stigla je nova pesma Olivera Dragojevića „Vrime je“, poslušajte je

Nakon „Ne mogu ti reći“ stigla je nova pesma Olivera Dragojevića „Vrime je“, poslušajte je

Oliver Dragojević, neponovljiv umetnik čije pesme nas prate decenijama unazad je jedan od retkih koji je ostavio trag u beskraju. Muzički folder naslovljen imenom Oliver Dragojević ultimativna je playlista kada idemo na road trip. Na šestu godišnjicu smrti Olivera Dragojevića, u ponedeljak 29. jula, u sklopu prenosa koncerta Trag u beskraju u njegovoj rodnoj Veloj Luci premijerno je pušten spot za novu pesmu Vrime je. Autor muzike je Tomislav Mrduljaš, tekst koautorski potpisuju Tomislav Mrduljaš i Marijan Ban, a aranžman Igor Ivanović. Donosimo sve o nikada objavljenoj pesmi Olivera Dragojevića koja do sada ima 141.000 pregleda na YouTube platformi.

Trag u beskraju Oliver Dragojević

Pesmu prati pripadajući spot čiji je autor Toni Mijač, koji je o inspiraciji za isti rekao sledeće:

Inspiracija za koncept spota ‘Vrime je’ mi je došla nakon samo nekoliko preslušavanja pesme te uranjanja u Oliverovu čarobnu interpretaciju, melanholičan tekst i melodiju koja stvara lep ali i bolan utisak. Kod razmišljanja o vizualizaciji pesme, dolazile su mi ideje o praćenju osobe koja se nakon rastanka i/ili gubitka jako bliske osobe saživljava s novom realnošću te prolazi katarzu oslobađanja od zarobljenosti u prošlosti i nalaženje sreće u sadašnjosti s lepim uspomenama koje prate.

Oliver Dragojević vrime je
Oliver Dragojević

Oliver Dragojević: Vrime je

Nežna, emotivna i nostalgična pesma Vrime je, baš je onakva na kakvu su navikli Oliverovi brojni fanovi. Stiže nakon velikog hita Ne mogu ti reći kojim je najavljen album Dolaziš sa dvanaest novih Oliverovih pesama. Album od dvanaest pesama predstavljen je prvim singlom Ne mogu ti reći koji je napisao Matko Šimac. A za aranžman je bio zadužen Eduard Botrić.

Za album su dve godine prikupljani i preslušavani materijali, uloženi su sati pomnog biranja, prisećanja na sve njegove komentare i smernice, kako bi se sve pesme napravile sa sigurnošću uz njegovo odobrenje.

Pesma Vrime je dostupna je na svim streaming servisima, a čeka vas i u nastavku:

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori