Romy Mars je nova zvezda na muzičkoj sceni, a da li znate ko su njeni roditelji?
Romy Mars je nova zvezda na muzičkoj sceni, a da li znate ko su njeni roditelji?

Romy Mars je nova zvezda na muzičkoj sceni, a da li znate ko su njeni roditelji?

Društvene mreže uticale su na to da se u poslednjih nekoliko godina sve češće pojavljuju mladi pevači i pevačice koji vrlo brzo, odnosno nakon samo nekoliko objavljenih pesama, dobijaju etiketu naredne velike zvezde. To su, između ostalog, Tate McRae, Madison Beer i mnogi drugi. Ove ličnosti neretko povezuje činjenica da su karijere započele na društvenim mrežama kao što su YouTube ili TikTok, a zahvaljujući svom talentu privukle su pažnju i stekle fanove iz čitavog sveta. Međutim, čini se da se ovoj kategoriji sada pridružuje još jedna mlada pevačica, a to je Romy Mars. Ipak, iako će se za njeno ime tek čuti u budućnosti, ona je prisutna u javnosti još od detinjstva – i to zahvaljujući poznatim roditeljima.

Get to know: Romy Mars

Mlada pevačica Romy Mars zvanično je uplovila u muzičke vode početkom ove godine kada je objavila dva singla – Stuck Up i From a Distance. Iako ove pesme još uvek nemaju veliki broj slušanja na YouTube-u, čini se da Romy Mars uz pomoć svog TikTok naloga nastoji da to što pre promeni. Naime, na ovoj društvenoj mreži ona polako dobija status it kreatorke. Zahvaljući svom humorističnom sadržaju koji je usmeren ka mlađoj publici, ona nastoji da privuče pažnju i na svoju muziku.

Međutim, pored pevačke karijere, Romy Mars se u nekoliko navrata pojavila i na filmskom platnu. Štaviše, jedan od filmova u kojima je ostvarila ulogu je Megalopolis, a u sklopu njegove premijere se sa glavnim glumcima pojavila i na crvenom tepihu. I to na Kanskom filmskom festivalu. Ipak, to nije nimalo začuđujuće. Naime, Romy Mars – iako se to možda ne može pretpostaviti na prvu pomisao – je deo poznate holivudske porodice.

Ko su roditelji ove mlade pevačice?

Kada bi se spomenuo svet poznatih, prva asocijacija na ime Romy Mars bi možda – zbog njenog prezimena – bio Bruno Mars. Ipak, to ne bi bio tačan odgovor. Naime, njen otac je francuski muzičar Thomas Mars koji je član benda Phoenix, a majka joj je rediteljka Sofia Coppola. Samim tim, jasno je da je njen deda reditelj filma Megalopolis – Francis Ford Coppola.

Nakon što je Romy u maju objavila dva singla, Sofia Coppola je na svom Instagramu objavila njenu fotografiju uz opis kako je ponosna na ćerku. Dakle, čini se da će se ova mlada devojka tek u budućnosti opredeliti za glavni karijerni poziv. Ipak, za sada, ona se ugleda i na majku i na oca, te eksperimentiše sa filmskim ulogama, ali i muzikom. Kada je u pitanju druga stavka, mnogi je porede sa pevačicom Oliviom Rodrigo. Stoga će se možda baš njeno ime za nekoliko godina naći među nominovanima u kategoriji Best New Artist.

Foto: Instagram (@sofiacoppola, @romymars)

Učitati još
Zatvori