Rosalía i Rauw Alejandro raskinuli veridbu
Rosalía i Rauw Alejandro raskinuli veridbu

Rosalía i Rauw Alejandro raskinuli veridbu

Rosalía i Rauw Alejandro su stavili tačku na svoju romansu. Naime, ovaj par je raskinuo veridbu nakon tri godine zabavljanja. Njihova veza je trajala dugo pre nego što su je ozvaničili. U martu ove godine obajvili su zajednički album, a naziv istog se sastojao od njihovih inicijala – RR. Na njemu su se nalazile tri pesme – Beso, Vampiros i Promesa. Predstavljao je krunu njihove ljubavi, a kako je izašao tako smo i mi odmah dobili želju da se zaljubimo.

U spotu pesme Beso njihova ljubav je najlepše prezentovana, a kao njegov krešendo, na samom kraju je prikazana Rosalía sa vereničkim prstenom. Tako su dokazali zašto su nam baš oni sve vreme bili couple goals. Gledajući spot, svedočili smo trogodišnjoj ljubavi koja je delovala kao iskrena, prava i čista. Prikazani su kako se bude zajedno, putuju, snimaju zajedničke pesme u studiju, i dele specijalne trenutke. Sve to prenoseći nam divnu energiju, uz koju smo se osećali da sve to proživljavamo sa njima. Uz to, saznali smo da Rosalía ima tetovažu RR na njenom stopalu, dok Alejandro ima ispisano njeno ime na svom torzu.

A kako je ova romansa bila plasirana na njihovim društvenim mrežama, kao i na raznim portalima, tako je njihova veza bila u fokusu. Sa nestrpljenjem smo čekali još neki njihov duet, a oni su nam umesto toga izveli maestralan zajednički performans na ovogodišnjoj Coachelli. Sve to da bi sada objavili da raskidaju veridbu. Malo je reći da smo iznenađeni, a i razočarani. I dalje verujemo da je ovo samo trenutna stvar, a dok čekamo lepe vesti ostaje nam da slušamo njihov album RR.

Foto: Instagram, Youtube

Učitati još
Zatvori