Hot girl summer: Rosalía x Lisa pevaju na dva različita jezika u zajedničkom singlu „New Woman”
Hot girl summer: Rosalía x Lisa pevaju na dva različita jezika u zajedničkom singlu „New Woman”

Hot girl summer: Rosalía x Lisa pevaju na dva različita jezika u zajedničkom singlu „New Woman”

Dve globalne muzičke zvezde, Lisa i Rosalía, zaokružile su muzičko leto novi zajedničkim singlom “New Woman”.

Ovaj audio vizuelni doživljaj, uz spot koji je režirao čuveni Dave Meyers, pravo je osveženje na svetskoj muzičkoj sceni. Nakon nedavno objavljenog dueta koji su izbacile Charlie XCX i Billie Eilish, za petama ih stižu Lisa x Rosalía. Kraj leta definitivno će obeležiti njihov savršeno usklađen žanrovski spoj. Vreme je da poslušate “New Woman”.

Lisa x Rosalía audio / vizuelni takeover

Ah, Y2K estetika nas ne napušta ni pred poslednji kvartal 2024. godine. Moramo priznati da su stilski nadmašile već gore pomenuti duo (Billie x Charlie) dok je sama pesma žanrovski potpuno drugačija. Lisa, članica popularne grupe BLACKPINK, otvara pesmu u vrlo dinamičnom stilu, dok se Rosalía uključuje tek nakon prvog refrena, u svom vrlo prepoznatljivom muzičkom maniru.

Njihov duet gađa skoro sve svetske kontinente, kako je Lisa ekstremno popularna u Aziji, a Rosalía pretežno ima fanove u Evropi, kao i na teritoriji celokupne Amerike. Njihovi potpuno drugačiji vizuelni pravci u ovoj saradnji dobijaju smisao, te je ova saradnja iznenađujuća, ali vrlo uspešna. Lisa se opredelila da u ovoj pesmi peva isključivo na engleskom, dok je Rosalía (očekivano) svoj verse otpevala na španskom. Pred sam kraj pesme ona se uključuje i na drugi refren, koji zajedno pevaju na engleskom.

Rosalía i Lorenzo Posocco nastavljaju saradnju

Lorenzo, modni stilista poreklom iz Italije, poznat je po tome što je Dua Lipu, kroz godine, izgradio u modnu ikonu. Njihova saradnja je nedavno prekinuta, a on je preuzeo novu high profile klijentkinju – Rosalíu.

U spotu “New Woman” pevačica se pojavljuje u  par različitih autfita, a jedan od njih nosi Versace potpis. Jer, ako imaš italijanskog stilistu, imaš hook up za sve njihove modne kuće. Za promo fotografije singla odabir je pao na Alaïa kaput i naočare brenda Gentle Monster.

Sa druge strane, Rosalía je nedavno postala i brend ambasador modne kuće Dior, te je njen fashion uticaj sve relevantniji.

Učitati još
Zatvori