Da li je previše rano za najavljivanje božićnih specijala? Sabrina Carpenter kaže – ne
Da li je previše rano za najavljivanje božićnih specijala? Sabrina Carpenter kaže – ne

Da li je previše rano za najavljivanje božićnih specijala? Sabrina Carpenter kaže – ne

Bilo da je u pitanju njena nova muzika ili veza sa popularnim glumcem, Sabrina Carpenter je tokom 2024. godine bila jedna od ličnosti o kojima se najviše pričalo. U fokusu se ponovo našla i pre samo nekoliko dana kada je osvojila prvu MTV VMAs nagradu. Sudeći po onome što je postigla do sada, čini se da je budućnost ove mlade pevačice svetla. Upravo to uvidela je i streaming platforma Netflix koja se odlučila da sve fanove ove pevačice obraduje posebnim serijalom. Dakle, u njegovom fokusu biće Sabrina Carpenter, a odabrana forma za to je božićni specijal.

Božićni specijal: A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter

Nakon spektakularnog nastupa koji je obeležio dodelu MTV VMAs nagrada, još jednom je postalo jasno da pevačica Sabrina Carpenter trenutno spada u kategoriju performera koji privlače najviše pažnje. Upravo zbog toga, mnogi su sa oduševljenjem dočekali vest o specijalu koji je poneo naziv A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter. Iako Božić još uvek deluje daleko, Sabrina, njen tim i platforma Netflix ujedinili su se u mišljenju da nikada nije prerano za oživljavanje božićnog duha. Ipak, ovaj specijal moći će da se pogleda tek 6. decembra.

Limitirani specijal ugostiće i brojne druge ličnosti, a u njegovom fokusu biće božićna muzika. Sabrina Carpenter otpevaće niz pesama sa svog božićnog mini-albuma fruitcake, ali i druge hitove koji već godinama evociraju praznično raspoloženje. Kada je reč o gostima, još uvek nije poznato ko će se popularnoj pevačici – i nekadašnjoj glumici – pridružiti. Ipak, čini se da je u pitanju odabrano društvo, te da njeni fanovi mogu da očekuju neočekivano.

U kratkoj najavi, Sabrina je upitala sve one koji su je pogledali: Expecting someone else? Međutim, naš odgovor je – ne. Mlada pevačica je u poslednjih nekoliko godina preuzela status ultimativne it devojke, a upravo zbog toga Netflix nije mogao da odabere bolju ličnost za svoj praznični specijal. On će definitivno biti jedinstveni spoj muzike i komedije, a stoga ne možemo da dočekamo početak decembra.

Foto: Instagram (@netflix, @sabrinacarpenter)

Učitati još
Zatvori