Pesma „Please, please, please“ Sabrine Carpenter postala je njen prvi no.1 singl
Pesma „Please, please, please“ Sabrine Carpenter postala je njen prvi no.1 singl

Pesma „Please, please, please“ Sabrine Carpenter postala je njen prvi no.1 singl

Sabrina Carpenter, muzičarka, pevačica i glumica konstantno pronalazi načine da iznenadi svoje fanove. Pozitivno, naravno. Nakon apsolutnog letnjeg hita koji svi pevušimo skoro svaki dan, u dnevni summer repertoar nam je ubacila i pesmu Please, please, please. Sabrina se oprobala i kao model na Vogue World manifestaciji ove godine smeštenoj u Parizu. Hodala je u kreaciji koju potpisuje francuski brend Jacquemus.

Dok skrolujemo kroz TikTok ne možemo, a da ne primetimo lavinu koju je izazvala pesma Please, please, please. Pored fenomenalne muzike i još zanimljivijeg spota, Sabrina je vrlo brzo postala miljenica u muzičkoj industriji. Samim tim, njen rad pratimo iz dana u dan i nestrpljivo iščekujemo novitete. U navedenom filmičnom spotu, glavna uloga dodeljena je njenom emotivnom partneru, poznatom glumcu Barryju Keoghanu. Nakon apsolutnog hita Espresso, pesma Please, please, please izazvala je još veći hype (ukoliko je to moguće). Tako se i našla na prvom mestu Billboard Hot 100 liste, gde se do sada nalazila pesma I Had Some Help Posta Malonea i Morgana Wallena. Pesma Espresso se našla na drugom mestu.

Please, please, please na vrhu Billboard Hot 100 liste i najava novog albuma

Svima nam se čini da Sabrina Carpenter velikom brzinom savladava sve prepreke, pa tako svake nedelje ponešto o njoj čujemo. Prošle nedelje je ušla u istoriju Billboard Hot 100 liste kada je pesma Please Please Please debitovala na drugom mestu, dok je njen viralni hit Espresso bio na trećem mestu. To ju je učinilo prvim solo nastupom u istoriji 66-godišnje Billboard Hot 100 top-liste za dva istovremena prva tri hita. Ove nedelje, Please Please Please beleži skoro 51 milion zvaničnih strimova.

Nedavno je njene fanove takođe obradovala vest o najavi albuma Short ‘n’ Sweet koji će izaći 23. avgusta. Zajedno sa njim, najavljen je i početak turneje. Pored toga, određeni mediji prenose da će se oformiti fond Sabrina Carpenter, koji će podržati dobrobit ljudi i životinja. Fond će uključiti i nacionalne i lokalne organizacije koje rade na pitanjima mentalnog zdravlja, dobrobiti životinja i podrške za LGBTQ+ zajednica. Iako će turneja obuhvatiti samo Severnu Ameriku, ništa vas ne može sprečiti da s nestrpljenjem iščekujete novi album i uživate u dosadašnjim hitovima poznate muzičarke.

Foto: Instagram: @sabrinacarpenter, @billboard

Učitati još
Zatvori