Sabrina Carpenter obara nove rekorde, a da li je uskoro gledamo i na Victoria’s Secret reviji?
Sabrina Carpenter obara nove rekorde, a da li je uskoro gledamo i na Victoria’s Secret reviji?

Sabrina Carpenter obara nove rekorde, a da li je uskoro gledamo i na Victoria’s Secret reviji?

Kada kažemo da je ovo njena godina to i mislimo – u svakom smislu te reči. Sabrina Carpenter izbacila je singl “Espresso” koji je postao nekrunisani hit leta. Zatim je usledio album “Short N’ Sweet” koji je pokorio top liste, sa još dva aktuelna singla “Please, please, please” i “Taste”. Ove nedelje ona je oborila novi rekord kako su se sva tri singla našla na top 10 listi Billboard singlova, petu nedelju zaredom.

Ona je ujedno i prva žena koja je u proteklih 66 godina postigla ovaj uspeh.

Ovaj broj rekorda i Victoria’s Secret revija

Za dve nedelje, 15. oktobra, održava se dugoočekivana Victoria’s Secret revije nakon 6 godina pauze. Muzički gosti ove godine biće isključivo ženski izvođači, a organizatori su do sad potvrdili da su to Tyla, Cher i Sabrina Carpenter.

Ovaj girl gang sigurno će podići atmosferu na VS comeback reviji dok dobro poznate manekenke budu šetale pistom. Sabrina će sigurno izvesti madley svojih hitova koji petu konsekventnu nedelju opstaju u top 10 singlova a pored samog nastupa ono što jedva čekamo da vidimo su i kostimi. Pevačica je i na nedavno održanoj ceremoniji MTV video nagrada za potrebe nastupa nosila custom made VS kreaciju i time možda (tajno) najavila buduću saradnju sa ovim američkim lingerie brendom.

Ljubavna veza koja privlači veliku pažnju

Sabrina Carpenter i glumac Barry Keoghan ozvaničili su svoju vezu neposredno pred Met Gala događaj. Kada je izašao album Short ‘N Sweet Barry je naglasio da je njegova omiljena pesma “Bed Chem”, a ako poslušate reči biće vam jasno da je posvećena upravo njemu.

Ovakva vrsta marketinga uvek je vrlo lukrativna kako zavređuje veliku pažnju medija i javnosti. Takođe, kada se pesme posvećuju bivšim i sadašnjim momcima (svi znamo recept Taylor Swift) uvek su mnogo slušanije i popularnije. I naravno, uz sve to obaraju rekorde.

Foto: Instagram / @sabrinacarpenter

Učitati još
Zatvori