Spot za pesmu „Sandra Meljničenko“ je tu, a mi donosimo ekskluzivne BTS fotografije
Spot za pesmu „Sandra Meljničenko“ je tu, a mi donosimo ekskluzivne BTS fotografije

Spot za pesmu „Sandra Meljničenko“ je tu, a mi donosimo ekskluzivne BTS fotografije

Nakon velikog uspeha spota za pesmu Tako hodam, prve dane nove godine Sara Jo je iskoristila da predstavi još jednu ekranizaciju. Pesma Sandra Meljničenko sa aktuelnog albuma, duet koji je proslavljena pevačica snimila sa Mimi Mercedez, dobila je i spot. Mi vam ekskluzivno prenosimo atmosferu koja je vladala na samom snimanju i donosimo BTS fotografije. Pogledajte ih prvi.

Sara Jo
Sara Jo
Sara Jo
Sara Jo
Sara Jo
Sara Jo

Duet koji je provukao veliku pažnju

Pevačica Sara Jo sredinom juna izbacila je svoj prvi studijski album Bez kontrole koji smo dugo čekali, a sve pojedinosti o njemu otkrila je u intervjuu za Journal. Poigravajući se različitim žanrovima, kroz niz numera tada je ponovo pomerila granice pop scene. Pesma koja je, između ostalih, privukla veliku pažnju publike je i Sandra Meljničenko, koju je snimila sa Mimi Mercedez. Ova muzička saradnja nakon dugog iščekivanja dobila je i ekranizaciju. Režiju i scenario potpisuje Andrija Grkić, a direktor fotografije je Igor Lazić.

Simbol za jaku ženu koja zna šta hoće

Spot je sniman u kulturnom beogradskom hotelu, a Sara Jo je pokazala još jednu modnu transformaciju, zajedno sa koleginicom Mimi Mercedez. Njihove modne autfite prate stihovi pesme u kojima se peva o bogatoj ruskinji srpskog porekla, a kako su obe ranije istakle poruka pesme je jasna – govori o Sandri Meljničenko kao “simbolu za jaku ženu koja zna šta hoće”.

Sara Jo je ranije izjavila da joj saradnja sa Mimi Mercedez predstavlja jednu od najboljih saradnji u karijeri.

Mimi je zaista neverovatan profesionalac i bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njom. Čim smo se čule, odmah smo se skontale i odlučile da zajedno moramo da uradimo nešto. Spot je sniman kada i spot za Tako hodam, malo pre mog rođendana, ali je objavljen tek sada, rekla je Sara Jo.

Foto: Goran Popovski

Učitati još
Zatvori