#MakingOf: Kako izgleda spot za pesmu „Tako hodam” iz ugla Sare Jo?
#MakingOf: Kako izgleda spot za pesmu „Tako hodam” iz ugla Sare Jo?

#MakingOf: Kako izgleda spot za pesmu
„Tako hodam” iz ugla Sare Jo?

Pevačica Sara Jo sredinom juna izbacila je svoj prvi studijski album Bez kontrole koji smo dugo čekali. Poigravajući se sa različitim žanrovima, kroz niz numera tada je ponovo pomerila granice pop scene.

U intervjuu za Journal govorila je tom prilikom o procesu nastanka albuma, ali i njenom ličnom sazrevanju. Rezultat predanog rada su, između ostalog, singlovi Divlja i Zar ne koje još od prošle godine slušamo on repeat. Oni već odavno imaju muzičke spotove po kojima je Sara Jo prepoznatljiva i kojima uvek pristupa sa posebnom pažnjom. Nešto kasnije pojavio se i spot za pesmu U glavi, a početkom decembra nas je obradovala i najnovijim – za pesmu Tako hodam. A dok čekamo zvaničan #MakingOf, pevačica je na svom Instagram profilu objavila sneak peek onoga što nas očekuje.

Korak, stanem, poza

Iako poslednjih godina neguje imidž divlje i bez kontrole, u novom spotu Sara Jo postaje fatalni top model koji odlučno hoda pistom uz ritam pesme koja je svima na prvo slušanje ostala u ušima.

Muzika i tekst pesme inspirisani su ballroom kulturom i vogingom, što je poslužilo kao sjajan materijal za stvaranje video spota. U njemu je Sara zajedno sa najuspešnijim mladim srpskim manekenkama pokazala kako izgleda život top modela. Od backstage momenata, fotografisanja za naslovnice i velikog finala – na modnoj pisti. Nije slučajno da su moda i modeli bili inspiracija, s obzirom na to da spot premijerno donosi nove modele modne kuće Mona.

Spot otvara mlada Nikolina Vrekić koja je na nedelji mode u Milanu nosila PRADA reviju, a uz nju se pojavljuju i ostali uspešni modeli agencije J’s model management koja je u vlasništvu slavne Jelene Ivanović.

Foto: Luka Stepanović / Instagram @sarajoofficial / Youtube

Učitati još
Zatvori