Shawn Mendes uprkos najavama ne objavljuje album u oktobru – otkrivamo i zašto
Shawn Mendes uprkos najavama ne objavljuje album u oktobru – otkrivamo i zašto

Shawn Mendes uprkos najavama ne objavljuje album u oktobru – otkrivamo i zašto

Nove pesme Shawna Mendesa nećemo slušati ovog meseca. Pevač je na svojim socijalnim mrežama obavestio fanove da umesto sutra, 18. oktobra datum izlaska novog albuma pomera na 15. novembar.

Shawn je napisao da njegovom timu i njemu treba još malo vremena kako bi ostvarili svoje kreativne ideje i ponudili publici najbolju verziju albuma koju smatraju da obožavaoci zaslužuju. Na svu sreću (i pipavo strpljenje fanova) izlazak albuma se pomera na sredinu sledećeg meseca i nadamo se da je ovo zaista dan kada ćemo biti u prilici da čujemo novu muziku popularnog kanadskog pevača.

Shawn Mendes i njegov ljubavni trougao

Iščekivanje albuma važno je, pored same muzike, zbog još jedne stvari. Naime, čekamo da vidimo da li će Shawn neke od svojih pesama posvetiti svojim bivšim ljubavima. Camila Cabello i Sabrina Carpenter već su jedna drugoj posvetile pesme a fanovi su poprilično sigurni da je uloga Jenne Ortege u video spotu Taste zapravo reprezentuje Camilu.

Ovaj trio našao se na nedavno održanim MTV video nagrada gde su, svo troje, imali zasebne nastupe. Sada čekamo da saznamo šta je to Shawnu bilo na duši sve ove godine i koliko je spreman da svoje emocije podeli sa fanovima. Ljubavne pesme sa posvetama uvek su se najbolje kotirale na top listama i Shawn to vrlo dobro zna.

Pomeranje albuma nakon otkazivanja jednog dela turneje

Shawn Mendes neće izdatič album u oktobru uprkos najavi koju je podelio ovog leta. Pre dve godine pevač je otkazao svoju turneju uz objašnjenje da želi da se fokusira na svoje mentalno zdravlje. Ovo je ujedno i primer kako celebrity ličnosti više ne mogu da podnesu sulude rasporede i tempo koji od njih zahtevaju izdavačke kuće i fanovi. Showbiž sa sobom nosi veliki stres i muzičke zvezde sve češće uzimaju pauze od projekata i javnosti. Pritisak je za neke od njih previše jak a mi ponekad zaboravljamo da su i oni obični ljudi. Pravi fanovi bi uvek trebali da podrže odluke svojih idola i daju im vremena da odmore. Radujemo se novom albumu i čekamo ga 15. novembra.

Shawn Mendes album
SHAWN MENDES / PROFIMEDIA

Foto: Profimedia, Instagram / @shawnmendes

Učitati još
Zatvori