Sveti trio: Timbaland, Nelly Furtado i Justin Timberlake ponovo zajedno u studiju
Sveti trio: Timbaland, Nelly Furtado i Justin Timberlake ponovo zajedno u studiju

Sveti trio: Timbaland, Nelly Furtado i Justin Timberlake ponovo zajedno u studiju

Neplanirana throwback nedelja dešava se na Journalu, a ovog puta u glavnim ulogama su Nelly Furtado, Justin Timberlake i njihov producent Timbaland. Ovaj trio nizao je hitove tokom dvehiljaditih, a prva mesta top lista bila su uvek rezervisana za njihove pesme. Mnoge zvezde želele su da im Timbaland radi muziku ali ni sa kim nije kliknuo kao sa njima, a hemija koju su ovi saradnici imali stvarajući muziku bila je to die for. Novi talas bitova ih je u jednom momentu udaljio od prvih mesta top lista, ali ne zauvek.

 Za ljubitelje kvalitetne muzike imamo sjajne vesti – ekipa uskoro pravi comeback.

Sveti trio

Timbaland je, bez premca, jedan od najboljih muzičkih producenata na svetu. Njegovi bitovi bili su sastavni deo skoro svih pesama tokom sredine dvehiljaditih, a mnogim izvođačima je svojom muzikom izgradio karijere. Njegovi omiljeni saradnici oduvek su bili Nelly Furtado i Justin Timberlake, koji su nam već jednom plasirali zajedničku traku – Give it to me. Timbaland takođe stoji iza hitova Say it right i Promiscuous girl koje je Nelly izbacila 2006. godine, a pevačica je nedavno dobila poziv od starog saradnika – da ponovo uđu u studio.

Timbaland x Nelly Furtado x Justin Timberlake Vol. 2

U podkastu High Low, koji vodi Emily Ratajkowski, Nelly je ispričala kako je došlo do ideje za novim pesmama. Sve je inicirao Timbaland, koji ju je pozvao i rekao da ima sjajnu pesmu za nju i da je vreme za comeback. Justin i on su već nekoliko meseci u studiju i rade ono što najbolje znaju – prave dobru muziku. Mi jedva čekamo da čujemo kako će zvučati kolaboracije ovih talentovanih individua skoro 20 godina kasnije i imamo samo jednu molbu – make music great again.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori