Taylor Swift najavila novu verziju 1989 albuma
Taylor Swift najavila novu verziju 1989 albuma

Taylor Swift najavila novu
verziju 1989 albuma

Ako ste bili fanovi pesama kao što su Wildest dreams i Shake it off, i želit još pesama tog tipa, imamo dobru vest za vas. Taylor Swift je najavila da će nova verzija albuma 1989Taylor’s version,  biti dostupna 27. oktobra ove godine. Naime, album 1989 koji je izašao 2014. godine sada će biti izmenjen i dopunjen po pravim standardima i ukusima Taylor Swift. 

Ako se pitate zašto ponovo snima isti album, razlog je taj što hoće da povrati moć kao umetnik, svoju finansijku moć, kao i da ima puno vlasništvo nad svojim pesmama. Izdavačka kuća sa kojom je potpisala ugovor 2019. godine je originalne verzije njenih pesama prodala drugoj kompaniji bez njenog pristanka. Kako bi sprečila da se ovo ponovo dogodi, Taylor je odlučila da ponovo snimi isti album, samo u svojoj verziji. Ovo će joj povratiti moć nad svojim pesmama, što znači da će jedino ona moći da odlučuje o tome kako se njena muzika koristi u filmovima, reklamama i na drugim platformama.

Na svom Instagram nalogu, Taylor je napisala da joj je ovo omiljeni album, i da je jako uzbuđena što će imati priliku da ga ponovo snimi.  Takođe je dodala da joj je album promenio život u mnogo aspekata. Ponovno poručivanje njenog blockbuster petog albuma, prvobitno objavljenog 2014. godine, takođe će biti četvrti nastavak njene serije Taylor’s version posle Fearless, Red, i  Speak Now. A mi želimo da se ova serija nastavi, jer Fearless Taylor je najbolja Taylor. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori