Taylor Swift u studiju: Da li nas čeka nova muzička poslastica?
Taylor Swift u studiju: Da li nas čeka nova muzička poslastica?

Taylor Swift u studiju: Da li nas čeka
nova muzička poslastica?

Taylor Swift uvek je aktuelna tema. Njene pesme su godinama na vrhu top lista, a ljubavna veza sa igračem američkog fudbala Travisom Kelce gotovo svakodnevno u vestima. Na dodeli Golden Globes nagrada nominovana je za koncertni film The Eras Tour u kategoriji filmova sa najvećom zaradom.

Kao šlag na tortu (no pun intended), torta inspirisana njenim spotom za pesmu Blank Space našla se na našoj gastro listi. Sada, fanovi se pitaju – da li je novi album na pomolu?

 

Nakon što je u više navrata viđena kako odlazi u muzički studio, fanovi spekulišu da nas čeka nova 1989 situacija. Album 1989 – Taylor’s version izašao je u oktobru prošle godine i ponudio nove verzije omiljenih pesama.

Razlog za ponovno snimanje albuma je incident iz 2019. godine. Njene pesme su tada prodate drugoj kompaniji i to bez njenog pristanka. Tako je Taylor odlučila da povrati (finansijsku) moć i stekne puno vlasništvo nad svojim pesmama i načinu na koji će one biti korišćene u budućnosti.

Planetarni uspeh ovog poduhvata možda je inspirisao Taylor da presnimi i ostale hitove? Misteriozne posete studiju ukazuju na to, iako fanovi imaju i druge teorije.

Taylor i Travis omiljeni su celebrity par u poslednje vreme, a o svakoj njenoj poseti njegovim utakmicama priča se danima. Neki smatraju da je veridba na pomolu, te da Taylor snima (nove) ljubavne pesme.

Ipak, kada uzmemo u obzir da su albumi Taylor Swift i Reputation jedini ostali bez potpisa Taylor’s Version u zagradi, veća je verovatnoća da ova pop ikona u studiju radi upravo na njima.

Foto: Profimedia, Instagram (@taylorswift, @taylahschild)

Učitati još
Zatvori