The Weeknd zvanično privodi The Weeknd eru kraju
The Weeknd zvanično privodi The Weeknd eru kraju

The Weeknd zvanično privodi The
Weeknd eru kraju

Većina će se složiti da The Weeknd i njegova muzika nisu isti još od kad se oprostio od svoje čuvene „palma“ frizure. Ukoliko ne znate o čemu je reč, verovatno ste novi ovde. Međutim, izgleda da se pevačevoj muzici pod prepoznatljivim pseudonimom bliži kraj i da je u pripremama album koji će zvanično zatvoriti ovo poglavlje.

The end of The Weeknd era

U nedavnom intervjuu za W Magazin, pevač Abel Tesfaye najavio je planove da jednu celu eru privede kraju.

„Trenutno prolazim kroz katarzični put. Dolazim do mesta i vremena kada se spremam da zatvorim The Weeknd poglavlje. I dalje ću praviti muziku, možda kao Abel, možda kao The Weeknd… Definitivno pokušavam da skinem tu kožu i da se ponovo rodim.The Weeknd za W Magazin

U razgovoru povodom predstojeće serije The Idol, pevač je takođe otkrio način na koji je uloga uticala na njegov lični život, ali i karijeru.

„Morao sam da skinem The Weeknd „odelo“, da stavim Tedrosovu periku, da snimam sa Jocelyn, a zatim da se vratim da budem The Weeknd“, izjavljuje Abel za W Magazin. Na to pevač dodaje:Bilo je teško izaći iz jedne glave i ući u drugu. Onda sam posle koncerta ostao bez glasa. Uopšte nije izašao glas. To mi se nikada ranije nije dogodilo. Moja teorija je da sam zaboravio da pevam jer sam igrao Tedrosa, lika koji ne zna da peva. Možda preduboko gledam u ovo, ali bilo je zastrašujuće… U tom trenutku se sa mojim umom dešavalo nešto veoma komplikovano.

Šta je sledeće?

Kao što nam je prethodno otkriveno, i dalje ćemo dobijati novu muziku samo u nešto drugačijem obliku. Štaviše, Abel je otkrio da je u pripremama album koji će zatvoriti ovo poglavlje njegove karijere, ujedno i njegovo „poslednje ura kao The Weeknd.“

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori