The Weeknd i Playboi Carti su lansirali novu pesmu „Timeless“ – poslušajte je među prvima
The Weeknd i Playboi Carti su lansirali novu pesmu „Timeless“ – poslušajte je među prvima

The Weeknd i Playboi Carti su lansirali novu pesmu „Timeless“ – poslušajte je među prvima

Pored modnih, tokom septembra, sevnule su i mnoge muzičke vesti. Dua Lipa obradovala nas je novom pesmom koja će, nadamo se, uskoro izaći, Raye i Central Cee ukrstili su glasove, a brat summer je zvanično gotov. Međutim, ovog puta fokusiramo se na povratak jedne od najvećih muzičkih zvezda – The Weeknda. Poznati pevač već neko vreme nalazi se na svetskoj turneji, a uskoro izlazi i njegov dugoočekivani album – HURRY UP TOMMOROW.

Sada, Abel obradovao nas je novim singlom sa američkim reperom Playboi Cartijem, a ovaj dvojac nedostajao nam je od zajendičke pesme sa pop ikonom Madonnom – Popular. Poznati dvojac još jednom ukrstio je svoje glasove u sklopu pesme Timeless. Poslušali smo je, te u nastavku donosimo utiske, i pitamo se – zašto niko ne priča o ovoj pesmi?

The Weeknd is back

Pop ikona Abel Tesfaye, pozantiji kao The Weeknd, se već duže vreme nije našao u epicnetru muzičkih dešavanja, kako nam od skandalozne serije The Idol nije servirao novu muziku. Poznati pevač sve vreme nalazio se na svojoj svetskoj turneji, gde je fanovima predočio neke od svojih najvećih hitova. Iako je The Weeknd nedavno tease-ovaj svoj novi album koji uskoro izlazi, pre istog prezentovao je i novu duetsku pesmu sa Playboi Cartijem Timeless.

Pesmu krasi nešto ubrzaniji ritam kao i pevljiv tekst. Međutim, ista definitivno zvuči kao većina The Weekndovih pesama koje je lansirao u poslednje vreme. Playboi Carti i The Weeknd bili su očekivani spoj, kako je njihova zajednička pesma Popular sa Madonnom dostigla milionske preglede i bila imenovana jednim od najvrelijih hitova sezone. Pomenuti duet će definitivno postati jedan od klupskih banger-a koji će obeležiti predstojeću sezonu. A mi se pitamo – da li će upravo ova pesma biti jedna od najboljih na albumu? Takođe, interesuje nas – da li je XO zajednica zadovoljna novom pesmom, ili očekuje novi Kiss Land?

Foto: YouTube / Instagram / @theweeknd /

Učitati još
Zatvori