Journal vodič: Tri žurke na otvorenom ovog vikenda u Beogradu
Journal vodič: Tri žurke na otvorenom ovog vikenda u Beogradu

Journal vodič: Tri žurke na otvorenom
ovog vikenda u Beogradu

Beograd nikako ne deluje praznije, mada su se mnogi nadali da će to biti sledeća promena koja će zadesiti našu prestonicu. Zna se da, tokom leta, svi maštamo o tome kako će mnogi otići na putovanja ili se vratiti u svoje rodne gradove. No, izgleda da to vreme još uvek nije stiglo. I to ne samo da nije stiglo, nego grad deluje kao da u njemu nije bilo više ljudi. Razni turisti koji se mogu primetiti definitivno su zaduženi za takav utisak. Isto je i sa prokopanim ulicama koje prave čitavu pometnju u saobraćaju, a samim tim i sveopšti haos.

Nakon veoma stresne, vrele nedelje u kojoj je dominirala gužva u skoro pa svakom segmentu našeg života (a vrlo verovatno i vašeg), vreme je da se vikend iskoristi kako dolikuje. U znaku dobrog provoda sa prijateljima i jedinstvenog elektro zvuka koji će ove nedelje definitivno biti u službi elektro šokova kako bi naša tela oživela.

Petak / 20/44 . B Day Boy Brka & Runy

Smatramo da smo ove nedelje uspeli najbolje da odaberemo. Zbog toga vam savetujemo da vikend započnete na voljenom nam splavu 20/44 i žurku koju će nam prirediti Boy Brka & Runy. Ovaj prepoznatljiv DJ duo odavno nismo imali prilike da poslušamo, te ove nedelje u petak, dok budemo slavili Brkin rođendan očekujemo još bolji nastup od svih prethodnih. Nakon ovogodišnjeg EXIT festivala i Zagreba gde su nastupali prethodnih nedelja red je da i beogradska publika dobije svoje parče rođendanskog kolača. Ukoliko ste pratili naše prethodne predloge, verovatno ste shvatili da zaista izdvajamo samo najbolje od najboljeg. Tako da, sa ovom žurkom sigurno ne možete pogrešiti ovog vikenda. I da, pripremite se na gužvu. Na ovom splavu Beograd ne odustaje od uzjapurene mase.

Iz samog kluba poručuju da su spremni za možda najbolju žurku ove sezone. Okupljanje je od 23h pa sve do jutra. Ulaznice možete nabaviti na samom ulazu, a na vama je samo da se saberete i oduzmete, te budete na pravom mestu u pravo vreme.

@Stefan Rončević - Runy

Subota / Drugstore . Kišobran

Ukoliko volite Kišobran žurke verujemo da će vas ova vest obradovati. Napokon smo dočekali prvu letnju Kišobran žurku koja će se održati u bašti kluba Drugstore. Ulaznice kao i uvek do sada možete kupiti u Zaokretu po promo cenama, a kupovina ulaznica će biti moguća i na ulazu. Ovaj put iz organizacije su spremili jedan klasičan blast from the past i time posvećuju ovu žurku isključivo Kišobran hitovima uz pojačanje ekipa Ghetto University i Urban Farming. Kako se i ova žurka odvija na otvorenom, a takođe se očekuje velika posećenost, nadamo se da će bar vreme omogućiti koji povetarac u cilju preživljavanja.

Nedelja / Raft 25 . Marko Nastić

Marko Nastić je na svojim mrežama istakao koliko je umoran? Kako i ne bi bio kada nema festivala u Srbiji i regionu čiji nije bio gost za DJ pultom. Nakon što ovog vikenda u subotu poseti Novi Sad, vraća se u Beograd i dolazi pravo na Raft 25. Sa Nastićem nikada ne možete da pogrešite, te ukoliko ste raspoloženi za house do jutra, znate gde da se uputite. Žurka počinje u 18h a trajaće čitavih dvanaest sati, tačnije do 6 ujutru. Lineup čine: Marko Nastić, Vladimir Dragas, Boško Baloš, Janko, Tyoma. Zaista ne znamo šta su mislili organizatori kada su u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu spojili jedne od najboljih domaćih DJ-eva i to u nedelju? Iskreno se nadamo da niste od onih koji moraju da rade ponedeljkom. U suprotnom, ne znamo kako ćete ovo izdržati.

Ako je sudeći po ovoj sedmici izgleda da Beograd zaista nikada ne spava. No, izgleda da nećemo ni mi. Do sledećeg vikend predloga, ostavljamo vas da uživate u provodu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori