Tri žurke na otvorenom koje ne propuštamo ovog vikenda u Beogradu
Tri žurke na otvorenom koje ne propuštamo ovog vikenda u Beogradu

Tri žurke na otvorenom koje ne
propuštamo ovog vikenda u Beogradu

Da li ste i vi dobili ove nedelje poruku i DM-u, šta radimo ovaj vikend? Ukoliko jeste, pitanje je, da li ste imali i odgovor na njega? Ukoliko ga nemate, tu smo da vam pomognemo i ovog četvrtka. Pripremamo se lagano da, nakon EXIT-a nastavimo sa kompletnim uživanjem u muzici i letu. Usput se nadamo, zbog vašeg dobra, da ste uspeli da se odmorite i regenerišete svoje telo kako treba. Beograđani i svi vi koji se deklarišete ili osećate tako, ovo su tri žurke na otvorenom koje preporučujemo da posetite ove nedelje.

Petak: Baza kulturnih zbivanja

Nakon EXIT-a i Urban Bug stage-a, DJ Janko uputiće se u petak ka Bazi kulturnih zbivanja u Beogradu. Šta vas tamo očekuje? Njegov i X-am-ov B2B Longue Session 044 koji, po nama, garantuje sjajan provod uz elektronske zvuke. Janko je DJ koji poslednjih pet godina živi u Vijetnamu, gde je rezident Savage i Mirage kluba, kao i deo tima Equation festivala. Njegovo višegodišnje iskustvo u puštanju klubske elektro muzike sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima ovog petka. Ukoliko ste raspoloženi za svetski dobar house koji Janko zaista zna da zavrti onako „kako treba“, a verujemo da jeste, vidimo se. Takođe, ako je Baza kulturnih zbivanja postala vaše novo omiljeno mesto u gradu, budite slobodni da navratite i u subotu kada vas očekuje Longue Session 045.

@Jankovich

Subota: Kućica na vodi

DJ Đorđe Stajkić poznat je onima koji godinama unazad prate disco house scenu. Nakon nebrojano mnogo nastupa u Tranzit bašti, Đorđe je odlučio da se napokon, ponovo pojavi i za DJ pultom na mestu gde ga svi uvek lepo dočekaju – Kućici na vodi. Kao što smo već i u samom naslovu istakli, ove nedelje preferiramo samo žurke na otvorenom, a ova će verovatno biti jedna od boljih. Lagani disko, sjajan odabir sa vinila, leto pored Save čiji povetarac jedino može da nas „spasi“ i dobro piće? Smatramo da ove nedelje ne treba preterivati.

Toplo preporučujemo da se pre žurke pojavite nešto ranije i začinite veče zalaskom sunca koji je opšte poznat i prihvaćen događaj na ovom splavu. Nakon toga, sve će da dođe lako.

@kucicanavodi

Nedelja: Silosi x Dejan Milićević

Kada smo pročitali koliko su organizatori Silosa uzbuđeni povodom nastupa Dejana Milićevića, pionira elektro muzičke scene u Srbiji (a vala i šire), odlučili smo da im verujemo. Kako navode, njegov prošli nastup je bio nastup za pamćenje. Te se, poučeni ranijim iskustvom spremaju za još bolju žurku ove nedelje – u nedelju. Ukoliko radite u ponedeljak ujutru, savetujemo vam da ne budete mekušci i uputite se ka Silosima. Dance tehno čeka vas pored reke od 18h do 22h, dakle veoma razumni sati, a provod? Pa iz Silosa poručuju da „kad nas Deki ubaci u zvuk svoje dnevne sobe, to je već nešto sasvim posebno“.  A mi verujemo da će kao i uvek do sada, uz Dejana Milićevića, gde god da pušta, biti „zaista posebno“. Taman da se zagrejemo za njegov nastup na ovogodišnjem Lovefest-u.

@silosibeograd

Ovo su bili naši predlozi za vikend pred nama. Kao što vidite, EXIT i dalje vrši uticaj na našu prestonicu te noćni život u Beogradu kao da pravi malu pauzu. Što se nas tiče, zasluženo. Ovog leta smo zaista počeli „jako“, no da bismo tako i završili, red je dati prednost i ostalim gradovima. Vidimo se do sledeće nedelje i polako se i sami pripremamo za sledeće velike festivale koji nas očekuju.

Foto: Instagram; Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori