Uskoro stiže „TYLA (Deluxe)” album – evo šta znamo o njemu
Uskoro stiže „TYLA (Deluxe)” album – evo šta znamo o njemu

Uskoro stiže „TYLA (Deluxe)” album
– evo šta znamo o njemu

Entertainment industrija jesen 2024. definitivno je selektovala kao period remiksa i obrada. Charli XCX uskoro predočiće nam još jedan brat album, na kom će učestvovati neki od najuspešnijih muzičara današnjice, Lenny Kravitz prezentovao je remiks pesme Fly Away sa Quavom, a isto uradila je i Christina Aguilera povodom 25 godina od lansiranja svog debi albuma.

Sada, novitete servira nam trenutna muzička senzacija Tyla, koja je najavila lansiranje svog TYLA (Deluxe) albuma. O čemu se tačno radi i šta nas to očekuje, donosimo u nastavku.

Tyla vol.2


Muzička senzacija Tyla, postala je poznata nakon što je njena pesma Water otišla viralno na društvenoj mreži TikTok. Za pomenutu pesmu, Tyla je kasnije dobila i Grammy nagradu, a mnogi je nazivaju i novom Rihannom. Bilo kako bilo, nakon što je naš ceo for you page izvodio Water dance, Tyla odigrala je pametno i izbacila debi album pod nazivom TYLA. Njeni fanovi, poznatiji kao tygers, ovaj album digli su na najviše muzičke lestvice. Na istom Tyla uvrstila je i mnogobrojne kolaboracije, sa poznatim muzičarima kao što su Becky G, Travis Scott, Gunna i mnogi drugi. Neke od pesama koje su se izdvojile kao hitovi na albumu, definitivno su Art, Jump i No.1.

U međuvremenu Tyla postala je i modna senzacija, nakon pojavljivanja na ovogodišnjoj Met Gali u Balmain kreaciji.

Međutim, kako je Tyla uvidela da njen debi album obara sva očekivanja, svoje fanove odlučila je da obraduje Deluxe verzijom. Pored svih pesama koje su se našle na originalnoj verziji TYLA albuma, TYLA (Deluxe) uvrstiće još tri moguća hita. U pitanju su pesme Shake Ah sa Tonyem Duardom, Optimismom i Maestrom, Push 2 start i Back to you.

Verujemo da će TYLA (Deluxe) album oboriti sva očekivanja ali i muzičke lestvice, te ne možemo da dočekamo njegovo lansiranje koje je planirano za 11. oktobar ove godine.

Foto: Instagram /@tyla /

Učitati još
Zatvori