011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Here we go again. Ovih dana nam vreme jednostavno ne ide na ruku. Iako je kraj maja i očekivali bismo veoma toplo vreme, stičemo osećaj da se nalazimo u nekoj možda malo severnijoj zemlji. Međutim, gde god da smo zašli u poslednje vreme, bila je gužva. Od kafića, preko restorana, do klubova sva mesta su bila popunjena i unapred rezervisana. Možda nam kiša i nije najveći neprijatelj, after all. Journal vikend vodič je back in town s najnovijim predlozima ultimativnih žurki u Beogradu.

vikend u beogradu kuda veceras gde izaci 011 beograd

011. night escapes: Vikend u Beogradu


DVICA @POLA POLA

S verom i nadom u lepo vreme evakuišemo se u Gastrošor da istražimo muzičke i clubbing novitete. Tako se vraćamo na dobro poznato mesto – Pola Pola. Čak ni loše vreme ne može da nas spreči u tome, jer vreme žurke je vreme za sebe. Ovog vikenda selimo se u Pola Pola. Petak, 24. maj rezervišemo za @dvica.22.

SAV TAJ DISCO @ VESLAČKI KLUB BEOGRAD

Stay out of the highways on fridays – i idite u @veslacki_klub_beograd. Upuštamo se u disco i house vode i vikend provodimo u veselom izdanju. Treću sezonu @savtajdisco otvaraju Stefan Novović (@idemokodmenedaslusamoploce) i DJ Drajzer. U petak 24. 5. s početkom u 23h znamo gde se nalazimo – na Sajamskom keju.

SUBOTA @ PAKAO

O Paklu je već bilo reči, a ovog vikenda mu posvećujemo svoju punu pažnju. Pakao predstavlja drugi deo trilogije beogradske noćne scene, i u planu su im svakodnevne žurke, odnosno party program. Uz autentične koktele i odličnu muziku, ove subote se nalazimo u Paklu i očekuje nas DJ program, umetnička izložba i VJ set.

MAŽENJE @ UMAMI

Kutlača & Kideye, nedelja 26. maj, Umami, Gastrošor. Svi podaci koji treba da vas interesuju za garantovan nedeljni provod. Program smo standardno započeli petkom, a nedelju naravno moramo završiti u punom sjaju. Maženje ostavljamo za kraj vikenda, jer, svima treba malo nežnosti, pa čak i beogradskoj party sceni. Kako i sami kažu: Nedelja za san, za zagrljaj, za vihor, za maženje.

Učitati još
Zatvori