011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Here we go again.

Još jedan vikend u Beogradu proći će u znaku nezaboravnih žurki. Na repertoaru su se još jednom našle sve nezaobilazne party destinacije u prestonici. Žurke, splavovi, klubovi, ali i festivali ulepšaće vam ovaj vikend, a Journal tim je izdvojio favorite. Leto je uveliko počelo, a clubbing situacija se standardno zagreva. Pogledajte koje događaje smo vam pripremili ovog vikenda.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Ceo vikend @ Pola pola

Vikend koji započnemo Čolinim hitovima, nastavimo sa Mr. Hugom, a završimo muzikom koju vrti DJ Neni, je vikend koji nećemo zaboraviti. Pola pola je svima već veoma poznato mesto na kom se vrhunski provodimo, a ovog vikenda nam i vreme i i energija idu na ruku. U četvrtak 27. juna, Zelena si rijeka bila ili veče Čoline muzike biće idealan način da radnu nedelju privedete kraju. Petak rezervišemo za Mr. Huga, dok vas u subotu, 29. juna očekuje nezaboravna žurka za koju je zadužen Neni.

vikend u beogradu gde izaci beograd veceras ).jpg3
vikend u beogradu gde izaci beograd veceras ).jpg3
vikend u beogradu gde izaci beograd veceras ).jpg3

Wine Jam @ Banovo brdo

Ukoliko ste propustilib22. juna, donosimo dobre vesti. Naime, u nedelju 29. juna u Nautilus baru na Banovom brdu održaće se Wine Jam za sve ljubitelje vina. Početak je u 18 časova i traje sve do 11 uveče. Na ovom događaju ćete moći da probate na desetine dobrih vina od desetak vinarija uz dobru muziku i kvalitetnu zabavu. Ulaz na festival je 1000 dinara do 19.30 časova, a posle toga 1500 dinara.

Peppe @ Kućica

Legendarni DJ Peppe i ovog vikenda pravi prepoznatljivo dobru žurku i to na splavu Kućica. Ko je do sada imao prilike da poseti neki od njegovih party-ja, a mnogi jesu, zna na šta tačno mislimo. U subotu 29. juna s početkom u 10 uveče očekuje vas subotnji disco na reci i zagarantovan provod.

Šesnaestočasovni rave @ Para klub

Para klub, novitet na beogradskoj party sceni, doneo je rejv u jutarnju rutinu. Naime, ovo je jedan od retkih klubova u kom žurka počinje u šest ujutru, a da nije predodređen da bude klub za after. Ove nedelje, 30. juna, očekuje vas šesnaestočasovni rejv na dobro poznatoj lokaciji u Cetinjskoj ulici, a start je, kako smo već naveli u šest ujutru.

Vikend u Ponti @ Silosi

Ovaj vikend nam donosi uigrani beogradski DJ duo Dakissa & Dakman, i to u petak 28. juna, a lokacija je dobro poznata – Silosi. Odmah sutradan, u subotu 29. juna za dobar provod su zaduženi  @tinik_official@lilithmonroe1. Muzički žanrovi su veoma šarenoliki, tako da će biti ponešto za svačije uši. Vikend možete provesti u @ponta.011  baru, a provod će vam biti zagarantovan.

Učitati još
Zatvori