011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Počinje još jedan vikend u Beogradu.

Ukoliko se niste našli na Exit-u i Novom Sadu, važno je da znate da Beograd i ovog vikenda ima odličan i ispunjen party program. Prolazimo kroz veoma tople dane, a Netflix & chill deviza može biti samo i isključivo dnevna opcija. I ovog puta smo popisali ultimativne beogradske party destinacije koje će vam vikend učiniti nezaboravnim.

Zato, obucite najlepše haljine, jer vas ovog vikenda očekuju sati đuskanja. I to od četvrtka sve do nedelje.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Ceo vikend @ Pola pola

Ovog vikenda, Pola pola bar je spremio odličan repertoar. Sa već poznatom lokacijom (Žorža Klemansoa 29b, Gastrošor), pola bar, a pola foto studio predstavlja idealnu letnju destinaciju ovog vikenda. Početak je već u četvrtak sa tradicionalnom Čola žurkom, ovog puta pod nazivom popularne pesme Glavo luda. Petak i subota takođe ne zaostaju, a očekuju vas dve večeri pune đuskanja uz muziku koju će vrteti BEGE Fank i DJ Neni.

vikend u beogradu pola pola gde izaci beograd
vikend u beogradu pola pola gde izaci beograd
zurke beograd

Matineeizam, Petak je veče, Subotnji disko i Hajde da @ Kućica

Nedeljni program na poznatom beogradskom splavu Kućica je tu (and we couldn’t be happier). Kada bi se delile nagrade za najoriginalnije party nazive, Kućica bi sigurno osvojila prvo mesto. Tako vas ovog vikenda očekuju Matineeizam, Petak je veče, Subotnji disko i Hajde da uz veoma kultne DJ-eve beogradske clubbing scene. Provod je zagarantovan, a Kućica pravi letnji party izbor.

Vikend u Ponti @ Silosi 

12. i 13 jul rezervišite za Vikend u Ponti. Silosi su ultimativna letnja destinacija, bilo da želite da uživate u dnevnim koktelima ili noćnim izlascima. Ovog vikenda, za vaš dobar provod zaduženi su Luka Čikić i Aljoša u petak, a subotu rezervišemo za vrhunsku White City Soul žurku.

Elektropop party @ Karmakoma

Ovog četvrtka bašta i Karmakoma zvuče kao idealna opcija. S početkom u devet sati očekuje vas nezaboravno veče elektropopa. Za dobar provod zaduženi su @oli.pop__,  @aryaisalie i  @andr__music. Bašta će podići pravu letnju energiju na novi nivo, a satnicu možete pogledati u nastavku. Karte koštaju 800 dinara do deset uveče, a nakon toga 1000 dinara.

OMOLOKO @ Ruke

14. juna na kultnoj gastrošorskoj destinaciji očekuje vas brazilski umetnik João (OMOLOKO) i njegov miks niche zvukova i brazilskog vibe-a. Dakle, možete očekivati disco, tehno, house, kao i broken beat. Zajedno sa beogradskim DJ-em @feloneezy, OMOLOKO je zadužen za vaš vikend provod, a slutimo da će party biti nezaboravan.

Učitati još
Zatvori