011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Iako mnogi govore da je najtopliji dan u godini iza nas, ne bismo se složili. Ovog vikenda, očekuju nas ultimativne beogradske žurke pa samim tim možemo očekivati vrelinu na novom nivou. Još jednom, Journal je za vas pripremio vodič za vikend u Beogradu. Popisali smo najbolje žurke i lokacije na kojima možete provesti toplo julsko veče. Zato požurite, jer je od ovog meseca ostalo još malo, a najpametnije je preostalo vreme iskoristiti u dobrom provodu.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Ceo vikend @ Pola pola

Ukoliko ste u potrazi za Čolinim pesmama, četvrtak (večeras) je pravo vreme za to. A pravo mesto je – Pola pola. I ovog vikenda možemo se videti u kultnom gastrošorskom baru, a on ovde, naravno, traje od četvrtka. Posle Čola večeri, u petak 19. jula vas očekuju 7ogi, Gerun i Benjamin. Za vaš nezaboravni provod u subotu 20. jula zadužen je Baka, tako da vam jedino ostaje da se obučete u svoju najsummer odeću i uputite na poznatu adresu.

vikend u beogradu gde izaci beograd provod zurke splavovi (4)
vikend u beogradu gde izaci beograd provod zurke splavovi (4)

Beogradski matinee @ Leto

Beograd je prestonica širokih clubbing mogućnosti, a splavovi u ovom gradu su iskustvo za sebe. Tako ovog vikenda leto slavimo na Letu. Leto je poznati beogradski splav koje je poslednjih godina postao sinonim za ultimativnu summer destinaciju. Sada, vikend zatvaramo upravo matinée-om na Letu. Clakins, Nexie i Kacansky su zaduženi za vaš nezaboravni provod, a start je u 18 časova.

Jeak Reak @ Ljubimac

Cetinjska je idealno mesto za provod koji ne diktira sezona. Bilo da je leto ili zima, ova ulica i njeni klubovi i barovi mnogima su obeležili određeni deo života, a vikend ne bi bio vikend da makar jednom ne prošetamo ovim clubbing krugom. Tako nas ovog vikenda put navodi u Ljubimac. U petak 19. jula u 20 časova očekuje vas Jeak Reak žurka u Ljubimcu 19.07 i to sa novim koktelima.

Ceo vikend @ Boho bar

Letnji vikend, destinacija: Boho bar na Kalemegdanu. Tri dana možete provesti uz nezaboravne žurke na otvorenom. U petak 19. jula očekuju vas @nexie_music @isidor.srdic, a start je u 21 čas. U subotu za dobar provod zadužen je @danijelcehranov, isto sa startom u 21. U nedelju vas očekuje Sunday chill uz @mandicmandic, a start je nešto ranije u 18 časova.

Učitati još
Zatvori