011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Grad koji nikad ne spava i ovog vikenda priređuje najbolje žurke. Još jedan vikend u Beogradu može da počne, a Journal clubbing vodič vas vodi u obilazak prestonice. I to ne bilo kakav, već party obilazak. Nakon što smo ispratili EXIT festival u svom punom sjaju, vreme je da se vratimo u klasičnu beogradsku clubbing svakodnevicu. Na ovonedeljnom spisku našle su se ultimativne beogradske destinacije na kojima provodimo tople letnje noći, a muzički repertoar je šarenolik. Izdvojili smo klubove, barove i, naravno, splavove. Temperature se dižu, a tako i želja da i ovaj vikend provedemo van kuće.

011. night escapes: Vikend u Beogradu


Čola veče @ Nula pet

Merkamo, merkamoNula pet. Čolini hitovi će se još jednom održati ovog četvrtka u ultimativnom dorćolskom baru. Centar prestonice je kao stvoren za nezaboravne letnje izlaske. Na vama je samo da okupite društvo i uputite se na adresu Dobračina 30A. Očekuje vas vrhunska zabava, preukusni kokteli i – hitovi Zdravka Čolića.

Na njihovom Instagram profilu možete rezervisati svoje mesto, a možete se upoznati i sa ostatkom ovonedeljnog party programa.

Beogradski matinée @ Leto

Gde bolje provesti letnje veče nego na splavu? I to ne na bilo kom, već na poznatom beogradskom Letu. U subotu, 28. jula očekuje vas Beogradski matinée. Za dobar provod zaduženi su Synthetix, Dea Tosh i Deaf in mini. Vikend završavamo u punom sjaju i to uz zalazak sunca na jednom od najposećenijih beogradskih splavova. U opisu njihovog Instagram profila možete pronaći broj za rezervaciju.

Ceo vikend @ Pola pola

Jedna od omiljenih gastrošorskih destinacija i ovog vikenda je Pola pola. Party program je organizovan za ceo vikend, a akcenat ćemo staviti na dva. U petak, 26. jula muziku vrti Anya, dok sutradan, u subotu, za vaš nezaboravni provod zadužen je Danilo Kas. Adresa je dobro poznata, a provog zagarantovan – vidimo se u Pola pola.

vikend u beogradu gde izaci veceras 9999

Ceo vikend @ Ginger bar

U Venizelosovoj ulici na Dorćolu krije se Ginger bar. Ovog vikenda pripremio je ultimativni party program. Očekuju vas nezaboravan petak, kao i subota. Muziku vrte Aćim i Malina. U ovom baru možete probati fantastične koktele, a neretko na svom Instagram profilu dele zanimljive cocktail sadržaje. Uz estetičan enterijer (ili, bolje reći eksterijer) idealan je izbor za ovaj vikend.

Petak, subota @ Đura bar

Kada je u pitanju vikend u Beogradu, Đura bar je must-visit spot. Ovog vikenda za vas je pripremio odličan party program, a vikend u Đura baru počinje, naravno, već u sredu. Ovog četvrtka za vaš dobar provod zadužen je Ilija Madžarević, dok će u petak muziku vrteti Una Nikolić. Subotu rezervišemo za kultnog @alex.bojovic.

Učitati još
Zatvori