011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

– just dance –


Činjenicu da se obožavano i dugoočekivano beogradsko leto privodi kraju poentira i datum na našim pametnim telefonima uz pve četiri cifre – 01.08. Da, avgust je već počeo, a uskoro će i septembar i jesen, što znači samo jedno – ostatak leta provodimo na našim omiljneim splavovima posmatrajući Savu, u omiljneim barovima i đusku uz vanvremenske hitove. Prošlog vikenda, naš omiljeni beogradski Agent 011 našao se u provodu s Anom Gobović i sve to upakovao u okvire obožavane Top pet rubrike. I dalje nismo over nezaboravnih vikenda u Pari ali i iskustva s ovogodišnjeg Exit festivala. Te je jedina ispravna odluka da u ovom stilu zakoračamo u osmi mesec, ujedno i onaj koji na neki način, makar sezonski, završava nama najdraže leto. Stoga, na ovonedeljnom meniju našli su se mnogi žanrovi i mnoga mesta koja za cilj imaju samo jedno – nezaboravan provod.

– 011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu –


 

1 | Petak veče @ Veslački klub

Četvrtak je jedan od onih dana kada u suštini i najviše volimo da se nađemo u Veslačkom klubu, ali ga ove nedelje dodajemo i na Friday listu. Uz zaraznu plejlistu i hitove koje će vrteti Vaslac i Peca, ovog petka uživaćemo do svitanja. Dobra ekipa, koktel (ili dva), đuska do jutra i Veslački klub su naš ovonedeljni izbor i početka tačka ovog nezaboravnog vikenda. Na neki način, kada sumiramo nedelju po nedelju čini se da sve počinje u Veslačkom klubu. Nova poznanstva, ljubav prema nekim novim pesmama, koktelima ali i beogradskom noćnom životu. Pa tako, baš u ovom stilu počinjemo dugoočekivani vikend.

2 | House @ Ruke

Subota je, te su se  kao jedna od prvih misli istakli naravno kokteli, uz muziku. Kada govorimo o Beogradu i koktelima sa musttry liste moramo spomenuti Ruke, koje nas na svakom početku meseca obaveste o svim dešavanjima i žurkama koje nas očekuju u njihovom prostoru. Sa Gastrošorom nema greške, a sa Rukama izrazito. Te koji god koktel da se nađe u fokusu vaše poruđbine znajte da nema greške. Ovog vikenda vajbujemo uz remixe DJ Ermilove u sklopu estetičnog enterijera jednog od naših omiljenih barova. I sve to uz, naravno, dobru ekipu. Ukoliko ste ljubitelji house muzike, Ruke će definitivno biti vaš favorit.

3 | Bash hitovi @ Kućica

Subota ne bi bila najisčekivaniji dan u nedelji da posle jedne žurke svratimo na takozvani after. A on je ovog puta rezervisana za Sajam i našu obožavanu Kućicu. Lokal gde se svakog vikenda traži mesto više i čekaju višesatni redovi upravo je naša proverena stanica ove subote. Savršeni miks domaćih ali i stranih evergreen hitova, pušta se baš na ovom mestu. Atmosfera koja gotovo svakog vikenda skoro i da odvuče splav u romantičnu reku na kojoj se nalazi, samo je jedna od komponenti koja će vas iznova i iznova vraćati na Kućicu. Subotnji disko na Kućici je onaj koji se ne preskače. A za fantastičan prood na ovom mestu potreban vam je samo osmeh na licu.

4 | Vibing @ Boho Bar

Iako je Sexy sreda rezervisana i u neku ruku imenovana od strane Boho Bara, ovog puta ga posećujemo subotom. Naša sada već treća stanica poentira da se subotom naravno – ne spava. Kalemegdanu i savršenom pogledu koji ga krasi, gotovo nikada ne možemo reći ne, a kada se u pitanje dovodi izlazak u Boho Baru odgovor je naravno – sve može! Jedni od najboljih koktela u gradu, unmatchable vibe i prepoznatljiva crvena svetla, predstavljaju sve komponente potrebne za nezaboravan izlazak, koji naravno potpisuje Boho Bar.

5 | Nedeljni Matinée @ Leto

Dan odmora ovog puta je u zanku koktela i to na jednom od naših omiljenih splavova koji posećujemo leti ali i u toku jeseni. Ne postoji sezona koja nas može sprečiti da se ludo provedemp na Letu, puštala DJ Lea, Ike ili Prema. Međutim, ovog puta jedno od našeg omiljnih mesta ostavljamo za kraj, kao šlag na tortu. Mesto gde se strana i domaća muzika ukrštaju u žanrovskoj kategoriji popa, trepa, hip-hopa ali i repa, jeste ono na kom je dobar provod zagarantovan. Jedan od najlepših ambijenata u gradu, remiksi koji se pamte i naš omiljeni Deki, koji je na neki način postao lična karta ovog splava, predstavljaju samo neke od razloga više za posetu letnjeg no-brainera. Jedne od najlepših zalazaka sunca možete uloviti upravo na Letu u sklopu obožavanog Matinéea. A mi ga posećujemo i ove nedelje.

Učitati još
Zatvori