021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Sa obzirom na to da nas od početka leta deli manje od mesec dana, razlog za slavlje pronalazimo upravo u toj činjenici. Poslednje dane u maju biramo da iskoristimo u društvu omiljenih ljudi – i to u samom srcu plesnog podijuma. Stoga, jednačina je jednostavna. U želji da predstojeći vikend pamtimo što duže [ i to po isključivo lepim uspomenama ] objedinili smo žurke koje u narednim danima ne propuštamo. Miami, weekend & disco vibes garantuju odličan provod, a vama preostaje samo da se odlučite za muzički žanr koji preferirate.

 Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


WEEKEND VIBES @ DISCONT

Discont je mnogima omiljena lokacija u Novom Sadu – posebno tokom letnjih meseci kada postaje mesto koja garantuje odličan provod. Unikatnom ambijentu dodatno doprinosi posebna i nezaboravna atmosfera koja je posebno izražena na žurkama tokom vikenda, a letnja sezona otvorena je pre samo nekoliko dana. Ovonedeljni roster čine Goran Starčević & The Heroy, Ilija & Dvo Ka i Nikola Marjanović. A sa obzirom na to da je za vikend najavljeno vedro vreme, rešenje jednačine je vrlo jednostavno – svi putevi vode u Discont.

DISCO VIBES @ GERILA

Žurka Kako Tanjug javlja, hoću u disko ponovo se vraća u Gerilu. Ona je poznata po tome što koketira sa retro i modernom muzikom, a sve u svrhu pozitivne atmosfere na plesnom podijumu. Žurka koja okuplja različite generacije podsetiće vas na hitove koje ste možda zaboravili. Pored toga, na plejlisti će se naći domaće, ali i strane numere. Tokom ove večeri ujedno ćete se podsetiti ambijenta koji je nekada bio dominantan na žurkama. Sa druge strane, možda ćete ga i prvi put doživeti. Međutim, jedno je sigurno – vikend u Novom Sadu biće mnogo bolji ukoliko se odlučite da posetite ovu žurku.

MIAMI VIBES @ KC LAB

Miami vibes vas u subotu dozivaju [ i pozivaju ] da se uputite ka KC LAB-u gde plesni podijum željno iščekuje vaše prisustvo. Žurka koja startuje u 20 časova će započeti laganim zagrevanjem uz synthwave i dream pop. Međutim, nešto kasnije stižu hitovi koji su se slušali osamdesetih godina. Michael Jackson, Madonna, Denis&Denis i Dino Dvornik samo su neki od izvođača čije numere su se našle na specijalnoj plejlisti. Dakle, vama preostaje samo da se na vreme pripremite za veče o kom će se dugo pričati, te okupite omiljeno društvo sa kojim ćete stvoriti nezaboravne uspomene.

Učitati još
Zatvori