021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Ovog vikenda prelazimo iz maja u jun – mnogima omiljeni mesec tokom kog, između ostalog, zvanično počinje leto. Dakle, povod za dobar provod i nezaboravno druženje pronalazimo upravo u toj činjenici, a kao prostor biramo dobro poznata mesta u samom srcu Novog Sada. Stoga smo izdvojili žurke koje ovog vikenda ne propuštamo, a vama preostaje samo da na vreme pripremite najudobniju odeću i odeću, te odlučite kom ritmu i žanru ćete se prikloniti.

 Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


OD SREDE DO SUBOTE @ PUBERAJ

PUBeraj nam i ovog vikenda jasno poručuje: Summer season is [ officially ] on. Od srede do subote, provod će biti nezaboravan i poseban zahvaljujući poznavaocima tajnog začina za odličnu atmosferu, a koji će se ujedno naći iza DJ pulta. To su Fich u sredu, Commissar Lag aka DJ Strana Muzika u četvrtak, Marko Nastić u petak i, naposletku, Slobodan Jevremović prvog junskog dana – odnosno, u subotu.

PETAK @ GERILA BAR

Ćirilica predstavlja naziv popularne žurke na kojoj mogu da se čuju neki od najvećih domaćih hitova – kako starijih, tako i onih novih. Njen domaćin, Markos Gkaitatzis, je ovog puta pozvao specijalnog gosta – Stefana Lukića. Zajedničkim snagama, oni će se potruditi da ostanete bez glasa i odradite odličan kardio na žurci.

Karte se prodaju isključivo na ulazu Gerila Bara. Žurka počinje u 21 čas, a u prvih sat vremena cena ulaznica iznosiće 500 dinara. Nakon toga, one će moći da se kupe po ceni od 600 dinara. Takođe, na ulazu ćete imati priliku da uzmete limitirane Ćirilica stikere koji će upotpuniti vašu kolekciju.

PETAK & SUBOTA @ DISCONT

Discont će ove nedelje biti ne samo epicentar dobrog provoda – već i velike rođendanske proslave. U petak će sva pažnja biti usmerena na W. AKA WIZARD-a kom će se pridružiti brojni prijatelji i saradnici. Zbog odličnog provoda, sigurno ćete se na isto mesto vratiti već dan kasnije. Tada će vas ovde dočekati Milanko Trifunčević na čijem meniju će se, kao i uvek, naći lagani ritmovi i odlični kokteli. Upravo to biće odličan uvod u novi mesec tokom kog ćete sigurno napraviti mnogo novih uspomena. I to u središtu plesnog podijuma.

Učitati još
Zatvori