021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Vremenska prognoza za narednih nekoliko dana najavljuje toplo vreme i visoke temperature koje idu u prilog našoj želji da predstojeće večeri provedemo pod vedrim nebom – i to u Novom Sadu. Štaviše, već bezbroj puta uverili smo se u to da će nas šetnja kroz različite ulice ovog grada odvesti u pravcu muzike koja dopire sa svih strana. Od pop i elektronske muzike, pa sve do jazz i soul melodija – izbor je dovoljno šarolik i nudi priliku svakome da pronađe ritmove koji mu najviše odgovaraju. Ipak, kako bismo vam olakšali potragu za idealnim mestom u kom ćete provesti večerenje sate ovog vikenda, izdvojili smo žurke koje sigurno ne želite da propustite.

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


OD SREDE DO SUBOTE @ PUBERAJ

U PUBeraju, visoke i tropske temperature označavaju početak tropskih žurki visokog kvaliteta. Stoga će lokacija koja nam je gotovo svake nedelje nezaobilazno party stajalište upravo to biti i ovog vikenda. Prvenstveno, zahvaljujući ritmovima kojima ne možemo da odolimo. U sredu će za dobar provod biti zadužen Glindž, u četvrtak Katarina, a u petak Vahicabi. Naposletku, u subotu će vas u PUBeraju dočekati specijalna žurka, te veliki broj poznatih lica – Vladimir Aćić, Željko Jošić, S.A.B.R.I. i Rikaya.

SILENT PARTY @ KC LAB

U prostorijama KC LAB-a će se ove subote održati SILENT Party – žurka čiji je koncept opisan već u samom nazivu. Ona je karakteristična po činjenici da vam pruža mogućnost da sami izaberete muziku koju ćete slušati. Drugim rečima, DJ-evi će istovremeno nastupati na dva kanala, a vi – u zavisnosti od raspoloženja – možete da promenite kanal na slušalicama. Samim tim, moći ćete da uživate u probranoj domaćici ili najsvežijim r&b, pop i trap hitovima.

Takođe, uz SILENT Zone na terasi, u prizemlju će vas LOUD Zone provozati kroz širok dijapazon žanrova. Karte se mogu kupiti u pretprodaji i njihova cena iznosi 500 dinara. Na dan žurke, ulaznice će koštati 600 dinara. Takođe, karte za redovnu žurku bez slušalica mogu se uzeti na licu mesta po ceni od 300 dinara. Žurka počinje u 20 časova.

MIGHTY VIBES @ PORTAL

Ovog vikenda ponovo prolazimo kroz portal i ulazimo u novosadski Portal koji pruža sasvim drugačiji doživljaj u centru gradu. U fokusu će ponovo biti mighty vibes, a za DJ pultom naći će se DJ Mak Floss i DJ Rey Cuba. Njihov muzički repertoar odvešće vas na putovanje kroz latino, reggaeton, r&b i mnoge druge žanrove. Stoga se na vreme pripremite i okupite omiljeno društvo, te već od 21 čas uputite na poznatu adresu. Kao i uvek, na žurku čiji je prosek odličan [ 5.00 ] su pozvani apsolutno svi.

VIBE FUSION @ GERILA BAR

Ukoliko se odlučite da ove subote posetite Gerila Bar, imaćete priliku da uživate uz dobro poznate domaće i strane hitove. Razlog za to je Vibe fusion žurka koja obuhvata različite muzičke žanrove i samim tim stvara unikatno iskustvo. Za muziku će biti zadužen Stefan Lukić, a na samom ulazu će vas dočekati i limitirani stikeri kojima ćete upotpuniti svoju kolekciju stikera. Karte se prodaju isključivo na ulazu i u prvih sat vremena njihova cena će iznositi 300, a nakon toga 400 dinara. Naposletku, žurka – na kojoj ćete vrlo brzo shvatiti zašto se kaže da je subota sinonim za vibe – počinje u 21 čas.

Učitati još
Zatvori