021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

What time is it? Party time.

Još jedan vikend je pred nama, a Novi Sad nas zahvaljujući raznovrsnoj i šarolikoj ponudi ponovo poziva u nezaboravni noćni provod. Stoga smo ove nedelje pripremili pravu poslasticu isprepletenih ukusa koja je istovremeno idealna fuzija različitih ritmova. Od pop, electro i rock bisera, preko latino reggaeton melodija, pa sve do stihova Zdravka Čolića – poslednji prolećni vikend rezervisan je muzičku pustolovinu koja će se dugo prepričavati.

vikend u Novom Sadu
Talesnick/Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


KARAOKE NIGHT @ GERILA BAR

Ove nedelje, vikend počinje već u četvrtak. Upravo tada će u Gerila Baru biti održana Karaoke Night žurka na kojoj će svaki segment biti u znaku letnjeg ludila. Pored klasičnih karaoka možete da očekujete i različite specijalne aktivnosti kao što su, na primer, blind karaoke. Zagrevanje počinje već od 19 časova, a nakon toga kreću pevanje i prava žurka. Sve što vam preostaje je da dođete sa dobrim raspoloženjem, a glasne žice ćete zagrejati na licu mesta. Cena ulaznica iznosi 200 dinara prvih sat vremena, nakon toga 300 dinara.

MKDSL @ TUNNEL

Nova vožnja kroz galaksiju new wave, funk, pop, electro, rock i šlager bisera upakovanih u club-friendly ritmove zakazana je za ovaj petak, odnosno 14. jun. Upravo tada, u Tunnel stiže kapetan svemirskog broda MKDSL koji je, kao i uvek, spreman da vas kroz koncept Kluboslavije nasmeje i oduševi. Ovaj put, lokalna podrška stiže od house majstora 2much, a velika žurka zakazana je pod vedrim nebom. Karte su već sada u prodaji i mogu se kupiti putem GIGS TIX web sajta.

W aka WIZARD @ ĐAVA

U slučaju da kvalitet žurke ocenjujete po atmosferi, Đava je epicentar party dešavanja. Vodenom linijom, direktno za miks pult Đavine terase ovog petka u goste stiže W aka WIZARD. Zahvaljujući njegovom setu, poželećete da petak bar malo duže potraje – a isto može da se kaže i za zalazak sunca koji je specijalni gost baš svake žurke na ovoj lokaciji. W aka WIZARD oduševiće vas svojom energijom i selekcijom traka, i stoga je rešenje ovonedeljne Đava party jednačine – koja počinje u 18 časova – garantovano dobar provod.

MIGHTY TAKEOVER @ PORTAL

Ove subote, svi putevi vode u Portal, i to zahvaljujući party ritmovima kojima definitivno ne možemo da odolimo. Portal nas poziva na još jednu Mighty Takeover žurku [ vol. 4 ] a DJ Shoobz i DJ Lock’d glavni su razlozi zašto se odlučujemo da upravo na ovom mestu provedemo večernje sate. Dakle, ako ste raspoloženi za zagrejanu atmosferu i đuskanje – preostaje vam samo da okupite odabrano društvo i uputite se na dobro poznatu adresu.

ČOLA DO BOLA @ KC LAB

KC LAB će u subotu ponovo biti domaćin mnogima omiljene žurke koja simbolično nosi naziv Čola do bola. Ona slavi diskografiju i dugogodišnju karijeru Zdravka Čolića, a na njoj imate priliku da čujete timeless hitove izvođača kog obožavaju sve generacije. Stoga na vreme spremite plesne korake, povedite svoje omiljene Lokice, a kuća će – kao i uvek – sigurno biti mala za ples. Žurka počinje u 21 čas.

Foto: Talesnick/Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram [ @karaoke.ns, @gerilabar, @clubtunnel_, @djava.ns, @portal_novisad, @shoobz__, @mightyman021, @kulturnicentar_lab ]

Učitati još
Zatvori