021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Vikend u Novom Sadu sa sobom donosi potpuno novu selekciju žurki, te dobro poznata imena čiji će vas ritmovi odvesti na muzičko putovanje kroz različite žanrove. Stoga, ukoliko ovog vikenda želite da izbacite negativne emocije iz sebe, ili pak imate želju da se povežete sa radosnim uspomenama iz prošlosti – muzika je ponovo konačno rešenje vikend jednačine. Stoga smo u sklopu rubrike 021. night escapes još jednom objedinili žurke u gradu koje će vas podsetiti zbog čega je party time u Novom Sadu na vrhuncu svoje slave.

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


KARMA PARTY @ GERILA BAR

KARMA party ponovo dolazi u Gerilu. Ako u sebi posedujete bar jedan odsto negativnih emocija koje želite da izbacite, ova žurka je savršeno mesto za to. Bilo da vas je prevario partner kog ste voleli svim srcem ili izdao najbolji prijatelj za kog ste mogli da se zakunete da nikad ne bi – ništa od toga nije bitno. Jedino što je bitno jeste dobar provod, te da se iskačete i raspevate kao nikada do sada.

Ipak, od sada na KARMA žurkama možete da očekujete i dve novine koje će se nalaziti odmah na ulazu. Jedna od njih je KARMA kutija, odnosno confession box, koja je tu da vam pruži prostor da podelite svoje misli, tajne i osećanja. Druga novina su KARMA kartice koje nose jedinstvene izazove koji će vas podstaći da privučete dobru karmu. Stoga okupite omiljeno društvo i uputite se u petak na dobro poznato mesto. Žurka počinje u 21 čas, a cena ulaznica iznosi 300 dinara.

X-COAST & COMMISSAR LAG @ TUNNEL

Ukoliko ste spremni za veče bez žanrovskih odrednica, Tunnel je lokacija koju bi ovog petka definitivno trebalo da posetite. Povod za to je odličan – u baštu dolaze X-Coast i Commissar Lag. X-Coast aka Bojan je muzičar iz Bruklina, rođen u Srbiji, koji je poznat po referenci na više žanrova u svojim produkcijama. Sa druge strane, tehno maestro Commissar Lag aka Miloš je svetski promoter underground zvuka, sa unikatnim stilom vožnje kroz najuzbudljivije elektronske note.

Dakle, nova open air žurka u Tunnelu odličan je način da započnete letnju sezonu izlazaka. Žurka počinje u 23 časa, a cena ulaznica je 1000 dinara. One mogu da se kupe na web sajtu GIGS TIX-a.

DESETE @ GERILA BAR

Ove subote vas u Gerili ponovo očekuje nezaboravan provod, te muzika koja će vas povezati sa najdražim i potencijalno zaboravljenim uspomenama. DJ Sarchy potrudiće se da vas odvede na specijalno muzičko putovanje, te ćete celu noć uživati uz zvukove najvećih hitova iz prethodne decenije. Stoga se na vreme pripremite za žurku o kojoj će se dugo pričati, a na kojoj ćete osetiti euforiju koja je obeležila jednu od najuzbudljivih dekada 21. veka. Karte se kupuju isključivo na ulazu, a njihova cena iznosi 500 dinara. Žurka počinje već u 21 čas.

OD SREDE DO PETKA @ PUBERAJ

Od srede do subote, program u PUBeraju je raznovrstan, ali podjednako kvalitetan. To smo zaključili već bezbroj puta, a ove nedelje spremni smo da stvorimo nove uspomene na dobro poznatoj lokaciji koja nas nikada nije razočarala. Stoga, već nakon kratke analize ovonedeljne selekcije žurki, i vi ćete poželeti da u PUBeraj odete čak četiri puta.

U sredu će za muziku i nezaboravnu atmosferu biti zadužen Glindž, a u četvrtak Ognjen Tešić. Petak je rezervisan za Vuka Vukosavljevića, a subota za DJ-a poznatog pod imenom Kalje Vest. Naposletku, PUBeraj nam kratko i jasno poručuje: Won’t stop ’till we get enough. Vikend euforija je sve bliže – a vama preostaje samo da na vreme pripremite pozitivne vibracije.

Učitati još
Zatvori