021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

EXIT festival se zvanično završio, a – sudeći po reakcijama – zahvaljujući brojnim izvođačima koji su ga upotpunili i nezaboravnoj atmosferi ostaće upamćen kao jedan od najboljih u poslednjih nekoliko godina. Upravo zbog toga je lestvica za sledeću godinu još jednom podignuta. Ipak, mi prostorno ostajemo na istoj poziciji – u samom srcu Novog Sada. Stoga, nakon kratke pauze, Journal [ 021 ] vikend vodič nastavlja da se kreće ulicama ovog grada i pronalazi najbolje žurke u gradu. Njih smo i ove nedelje objedinili na jednom mestu, a one će definitivno upotpuniti vaš vikend u Novom Sadu. 

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


K C _ L A B .

Letnje vibracije kojima ne možemo da odolimo i ovog petka [ 19. jula ] dozivaju nas iz pravca KC LAB-a. Ovaj put, na terasi će vas dočekati Stefan Lukić koji će od 20 časova do 23 časa puštati letnje hitove koji garantuju najbolji provod na terasi ovog leta. Nakon toga, na scenu stupa DJ Arsen, a tada se dobar provod premešta u unutrašnjost. Cena ulaznica će iznositi 200 dinara do 21.30 čas, nakon toga će koštati 400 dinara. Stoga vam preostaje samo da na vreme pripremite najudobnije patike i spremite se za đuskanje koje će i ovog petka trajati celu noć.

D I S C O N T .

Ukoliko vas put navede u pravcu Discont-a, ovog petka [ 19. jula ] će vas na dobro poznatom mestu dočekati Runy. Sa druge strane, ako ipak odlučite da ga posetite u subotu [ 20. jula ] muziku će puštati W. aka Wizard. Međutim, ukoliko se mi pitamo – ova dva imena predstavljaju odličan povod da Discont krajem nedelje posetite čak dva puta. Dvostruku žurku upotpuniće dobri ljudi, odlični setovi i još bolji kokteli, a rešenje party jednačine je vrlo jednostavno – i ovog vikenda, svi putevi vode na obalu Dunava.

P U B E R A J .

Sada već tradicionalno, PUBeraj kao ultimativnu destinaciju koja garantuje dobar provod posećujemo barem jednom nedeljno – ali i više puta. Ove nedelje, dom odlične muzike poručuje nam da nema stajanja, a upravo zbog toga zagrejana atmosfera će još jednom četiri puta biti glavni adut ovog poznatog party lokala. Od srede do subote, za nezaboravan provod biće zaduženi Fich, Boban Vučković, Mihajlo Mitić Baka i Danilo Vladušić. Dakle, vikend je sve bliže, a zbog prepoznatljivih melodija koje svi volimo, PUBeraj je i ove nedelje must-visit spot.

Učitati još
Zatvori