021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu
021. night escapes: Vikend euforija u Novom Sadu

021. night escapes: Vikend
euforija u Novom Sadu

Jul je, kao sedmi mesec u godini, sa sobom doneo najtoplije dane u godini, novo izdanje EXIT festivala, te brojne uspomene koje će se pamtiti tokom čitavog života. Ipak, sa obzirom na to da nas od početka avgusta deli svega nekoliko dana, od poslednjeg vikenda u julu pozdravljamo se na najbolji mogući način – stvarajući još nekoliko nezaboravnih uspomena. Naravno, u samom srcu plesnog podijuma. Stoga smo i ove nedelje izdvojili žurke u Novom Sadu koje će na jednom mestu okupiti odabrane DJ-eve i ekipu željnu odličnog provoda. Rezultat party jednačine će, kao i uvek, biti užarena atmosfera, te muzička putovanja kroz različite žanrove zbog kojih ćete poželeti da vikend [ u Novom Sadu ] potraje bar malo duže.

Vikend u Novom Sadu • 021. night escapes


24 _ B A R .

Kada je u pitanju vikend u Novom Sadu, 24 bar je definitivno must-visit spot. Međutim, ove nedelje, vikend u Dvadesetčetvorci počinje nešto ranije. Odnosno, već u sredu. Boško Baloš će u novom – četvrtom – Konekcija izdanju ugostiti dobro poznato ime – u pitanju je Otto von Disko. U petak ćete na ovom mestu moći da slušate najveće hitove legendarnog Dina Dvornika, a u subotu se preslušava kućna kolekcija vinila. Naposletku, u nedelju vas već od 17 časova u Dvadesetčetvorci čeka Techa, te muzika stvorena za zalazak sunca.

D I S C O N T .

Discont nam ove nedelje poručuje let’s say bye to July – a to je poziv koji se ne odbija. Štaviše, sedmi mesec u godini biramo da pozdravimo na najbolji mogući način. Naravno, sa čašom omiljenog koktela u ruci. Upravo zato, neka vam to bude jedina briga ovog vikenda. Nezaboravan provod je, zahvaljujući odabranim DJ-evima, već zagarantovan. U petak će muziku puštati Vladimir Aćić, dok vas u subotu na istom mestu čeka dvojac koji čine Fakir i Aleksandar Zec. Poslednji vikend u julu zaokružiće matinée koji će predvoditi DJ Marquez V. sa svojim funk, soul & disco ritmovima.

K C _ L A B .

Poslednji vikend u julu ujedno je i idealno vreme da se na nekoliko sati vratite u osamdesete godine prošlog veka. Muzičko putovanje ispunjeno ritmovima iz ove dekade ćete pronaći u KC LAB-u, a Zharulja će biti predvodnik nezaboravne VICE 80’s žurke. Od neonskih svetala do klasičnih hitova, ovo tematsko veče će vas vratiti u doba kada su muzika i moda bili smeli, a plesni pokreti nezaboravni. Velika žurka počinje u 19 časova, a do 20 časova će zagrevanje uz zalazak na terasi biti u znaku Synthwave & Dream Pop vibracija. Nakon toga, sledi prava eksplozija osamdesetih. Ulaz se naplaćuje 300 dinara.

Učitati još
Zatvori