Dve decenije nakon legendarnog „Koncerta na vodi”, Vlado Georgiev – Barba najavio još veći spektakl
Dve decenije nakon legendarnog „Koncerta na vodi”, Vlado Georgiev – Barba najavio još veći spektakl

Dve decenije nakon legendarnog „Koncerta na vodi”, Vlado Georgiev – Barba najavio još veći spektakl

Pevač Vlado Georgiev je tokom dugogodišnje karijere bezbroj puta pokazao zašto je provod na njegovim koncertima uvek nezaboravan i nesvakidašnji. Upravo tako biće i ovog meseca, odnosno 27. jula u gradskoj luci Škver u Herceg Novom. Upravo tada, Vlado Georgiev – Barba održaće Koncert na vodi 2, a pripreme – koje su već uveliko u toku – najavljuju spektakl o kom će se dugo pričati. U nastavku teksta donosimo sve detalje.

Vlado Georgiev Koncert na vodi 2
foto: Jakov Simović

Vlado Georgiev i Koncert na vodi 2: Donosimo detalje

Pre tačno 20 godina, Vlado Georgiev – Barba održao je legendarni Koncert na vodi u Gradskoj luci u Herceg Novom. Tada je desetine hiljada fanova i ljubitelja njegove muzike uživo prisustvovalo jedinstvenom i nezaboravnom događaju. Odnosno, jednom rečju, spektaklu. Publika je 2004. godine imala priliku da uživa u tom vanserijskom koncertu sa obale, ali i sa brodova i čamaca. Upravo po tome je ovaj koncert potpuno originalan. Ovaj muzički spektakl je nakon toga objavljen kao DVD izdanje i prodat je u više od 200 hiljada primeraka. Takođe, osvojio je brojne nagrade.

Sa obzirom na to da se navršava tačno 20 godina od tadašnjeg koncerta, Vlado Georgiev – Barba će prirediti još veći spektakl, kao jubilej i sasvim logičan nastavak karijere u svakom smislu. Stoga će Koncert na vodi 2 biti najfinija selekcija Vladovih hitova koje je objavio u međuvremenu, ali svakako i pesama sa prvih albuma, koje su ga svojevremeno lansirale u sam vrh regionalne muzičke scene.

Koncert na vodi 2 kao jedinstveni događaj u Evropi

Na realizaciji koncerta će raditi preko 200 najistaknutijih profesionalaca iz oblasti muzičke industrije. Pored toga, ovo će biti prvi koncert u svetu snimljen u 8K rezoluciji. Očekivani broj ljudi u publici je preko 50 hiljada.

Svi prisutni će moći neometano da posmatraju scenu sa svih pozicija, kao i video prenos na LED ekranima koji će biti postavljeni na više pozicija iz raznih uglova.

Ulaznice su u prodaji već sada i mogu se kupiti putem web sajta ddtickets.rs.

Foto: Instagram (@vladogeorgiev) /  Jakov Simović

Učitati još
Zatvori