Music notebook: Willow Smith
Music notebook: Willow Smith

Music notebook: Willow Smith

Iako potiče iz slavne holivudske porodice, Willow Smith od prvog dana samostalno gradi  muzičku putanju. Počevši od 2015. godine, ova mlada umetnica objavila je čak šest studijskih albuma. Poslednji u nizu, Empathogen, izašao je tokom minulog leta – dok nove pesme reflektuju iskonske emocije, autobiografske elemente i smele žanrovske igre. Tekstovi su istovremeno meditativni i poetski, čvrsto uronjeni u alternativne rock melodije – i baš u tom pogledu evidentna je njena potpuna muzička evolucija. Willow Smith je neretko zastupljena i u modnim krugovima. Nedavno je postala zaštitno lice modne kuće Acne Studios, a tu je i kampanja za novu Dior Beauty liniju.

Skladno muzičko putovanje Willow Smith

Willow i Jaden Smith oduvek su u fokusu svetske javnosti. Međutim, nepobitna je činjenica da ni u jednom trenutku nisu gradili svoj javni imidž na osnovu slavnih roditelja – Willa i Jade. Autentičnost im je otvorila brojne prilike, te se Willow opredelila za muzički pravac, dok je njen mlađi brat postao glumac (mada u poslednje vreme gradi i muzičku karijeru). Mlada umetnica je ostvarila prve zapažene uspehe odmah nakon debitanskog singla koji je objavljen 2010. godine. Pet godina kasnije usledio je album sa kojeg se izdvojila catchy numera Waith a Minute. Iz godine u godinu, kantautorka je predano radila, pratili smo njenu muzičku evoluciju – koja se bez ikakve dileme najbolje prepoznaje na novom studijskom albumu. U muzičkom pogledu Willow nas asocira na Courney Love i Erykah Badu. Samim tim, Empathogen skladno povezuje  divlju prirodu i iskonske emocije. Sa ovog albuma posebno se istakla numera Symptom of Life, koju je napisala vođena Budinom izrekom: Život je patnja.

Willow Smith
Profimedia

Zapaženi modni momenti

Švedski premium brend, Acne Studios, osim urbanih kolekcija neprestano servira i modne kampanje za pamćenje. Nakon Rosalíe, Devon Aoki, Kylie Jenner i K-POP benda Illit –  njihovo novo zaštitno lice jeste Willow Smith. Aktuelna fall/winter kolekcija je divlja, smela, mladalačka i buntovna – sve ono što se može reći i za samu Willow. Fotografije su nastale ispred objektiva Jordana Hemingwaya.

Nedavno se pojavila i nova Dior Beauty linija – a možete li da pogodite ko je reklamira?! Naravno, u pitanju je Willow Smith.

Foto: Instagram @willowsmith; @acnestudios (Photographer: Jordan Hemingway)/ Profimedia

Učitati još
Zatvori