Šta imaju zajedničko AI, sneaker kultura i kada za kupanje?
Šta imaju zajedničko AI, sneaker kultura i kada za kupanje?

Šta imaju zajedničko AI, sneaker
kultura i kada za kupanje?

Ukoliko ste ušli u ovaj tekst, to može da znači samo tri stvari. Prva, da ste ljubitelj AI aplikacija, druga, da ste ljubitelj sneaker kulture i treća, da vam je potrebna nova kada za kupanje. Verujemo da je skoro nemoguće da ste tu zbog sva tri motiva, no ukoliko ipak jeste tako, onda je ovo verovatno savršen tekst za vas. Dakle, suptilno se vraćamo na pitanje iz naslova i otkrivamo šta je to zajedničko AI-u, patikama i kadama za kupanje.

Ljubitelj sneaker kulture uz pomoć AI-a dizajnira elemente za dom

Alan, američki dizajner, nedavno je na svojim društvenim mrežama objavio seriju različitih dizajna koji predstavljaju kade za kupanje, Wc školjke, krevete pa čak i aparate za kafu koji su u svojoj biti inspirisani najpopularnijim modelima Nike, Adidas, Puma patika. Za kreiranje dizajna koristi AI / artificial intelligence, a njegov rad najviše su prepoznali ljubitelji hypebeast dekora.
Tako se ispod svakog njegovog dizajna može naći niz afirmativnih komentara od strane fanova kao i pitanja gde i kako određeni komadi mogu da se nabave. Ujedno, ovaj mladi američki dizajner svoje kreacije dovodi do savršenstva u kom svaki predmet deluje „udobno“ kao i sama patika. Ukoliko se malo bolje zagledate u svaki dizajn, primetićete recimo da vam kada i krevet u obliku Nike – Jordan patika deluju toliko udobno da biste odmah mogli da zaspite u njima.
Takođe, ukoliko nas pitate, smatramo da je mladi Alan na pragu da preokrene trendove u uređenju enterijera, bar kada je reč o pobornicima sneaker kulture. Realno je da fanovi nežele da se zaustave samo na kolekciji patika, nego i da spavaju, kupaju se i jedu u njima. Za sada, na vama je da donesete sopstveni sud. Da li je ovo „previše“?
@neardyalan
@neardyalan
@neardyalan

Da li biste se kupali na Nike Air Max kadi?

Verujemo da je mnogima ovaj način uređenja kupatila zapravo, jednom rečju, nezamisliv? No, na žalost, trendovi se menjaju, pa tako i pobornici sneaker kulture zaslužuju da svoj dom urede pomoću elemenata koji njih najviše inspirišu. Svako ima svoje, zar ne? Kao što smo već istakli, ljudi se masovno raspituju gde mogu pronaći određene komade nameštaja i elemenate za svoj dom, međutim, za sada, sve se zasniva samo na ideji mladog amerikanca.

Njegov Instagram profil @nerdyalan je relativno nov, sa nepunih dvesta objava. Međutim, izgleda da je uspeo da pridobije pažnju popularnog medija Hypebeast, koji je svojoj zajednici predstavio njegov zanimljiv rad.

Kako je očigledno da potražnja za kadama motivisanim Nike Air Max ili nekim drugim modelima patika i te kako postoji, verujemo da bi nakon predstavljanja mladog dizajnera ostatku sneaker zajednice, sledeći logičan korak bio i realizacija njegovog dela u stvarnost.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori