Leto nije gotovo, a Jefimija Ceramics kolekcija tanjira sa morskim motivima to i potvrđuje
Leto nije gotovo, a Jefimija Ceramics kolekcija tanjira sa morskim motivima to i potvrđuje

Leto nije gotovo, a Jefimija Ceramics kolekcija tanjira sa morskim motivima to i potvrđuje

U srcu Perasta, na terasi restorana Rosmarino s predivnim pogledom na Bokeški zaliv, spojili su se umetnost i gastronomija na nesvakidašnji način. Zanimljivi ručno izrađeni tanjiri koje potpisuje Jefimija Ceramics, oslikani motivima inspirisanim morem, postali su deo svakog obroka, stvarajući jedinstveno iskustvo za goste. Ova saradnja donosi ne samo vrhunski kulinarski doživljaj, već i umetnički element koji transformiše svaki obrok u pravu mediteransku priču.

Rosmarino: Terasa sa pogledom na Bokeški zaliv

Restoran Rosmarino, smešten u srcu Perasta, na prvi pogled osvojio nas svojom terasom koja pruža spektakularan pogled na Bokeški zaliv. Ovo je mesto gde svaki zalogaj postaje poseban. Ne samo zbog izuzetnog menija, već i zbog jedinstvenog ambijenta koji obogaćuje doživljaj. Posetioci mogu uživati u svežim morskim specijalitetima dok ih okružuje miris mora i miluje letnje sunce. Sa njihove terase svaki zalazak je spektakularan.

Jefimija Ceramics: Unikatno porcelansko posuđe

Iza ovih prelepih tanjira stoji Danijela Pajović, umetnica koja je svoju strast prema keramici pretvorila u delo koje odiše ljubavlju prema prirodi. Pored toga što kreira unikatne komade za restorane poput Rosmarina, Danijela vodi i svoj atelje u Beogradu, gde možete kupiti njene unikatne komade, ili posetiti radionice koje organizuje. Radionice su prilika da se iz prve ruke doživi proces stvaranja i kreira nešto sopstveno i unikatno.

Jedinstveno iskustvo u Perastu

Poseta restoranu Rosmarino ovog leta znači mnogo više od samo uživanja u vrhunskoj hrani. To je prilika da se spoje umetnost i priroda, da se doživi Mediteran kroz sva čula i da se uživa u pogledu koji ostavlja bez daha. Uživajte u jedinstvenom spoju kulinarstva i umetnosti koji će vas inspirisati i ostaviti trajan utisak.

Učitati još
Zatvori