Pasta time: Ravioli od keramike brenda Boobooclay dodajemo na must-have listu
Pasta time: Ravioli od keramike brenda Boobooclay dodajemo na must-have listu

Pasta time: Ravioli od keramike brenda
Boobooclay dodajemo na must-have listu

Unikatni i jedinstveni detalji koje unosimo u svaki kutak svog doma mogu u potpunosti da promene njegov izgled. Iako malih dimenzija, upravo ovim detaljima postižemo autentičnost, te istovremeno popunjavamo prazne police ili prostore. Spajajući praktičnost i zanimljivi dizajn, ručno rađeni predmeti pripovedaju priču o ljubavi prema umetnosti i kreativnosti koja stoji iza njih. Različitih materijala i funkcija, oni vrlo lako mogu da postanu najupečatljiviji i omiljeni detalji u vašem domu. U to smo se već uverili kada su u pitanju brendovi Alice Funge Ceramics i Dual ceramics. Međutim, u poslednje vreme pažnju su nam privukli ručno rađeni ravioli od keramike brenda Boobooclay koje smo vrlo brzo dodali na wish listu.

Boobooclay: Your handcrafted wonders

Iza brenda Boobooclay stoji Sarah Louise Jour – devojka koja prilikom pravljenja predmeta od keramike pažnju obraća na svaki detalj. U njenoj online prodavnici mogu da se pronađu različite šolje, čaše, činije i tanjiri. Ipak, iako je pre svega fokusirana na dizajniranje i pravljenje posuđa, u poslednje vreme njen brend našao se u centru pažnje zbog ručno rađene ravioli testenine od keramike.

Iako je na prvi pogled možda nejasno koja je njihova osnovna uloga, ravioli od keramike brenda Boobooclay služe za odlaganje kašike i drugog pribora za jelo. Dakle, ovaj predmet može da bude koristan tokom kuvanja, ali i konzumiranje različitih tipova hrane. On je poznat pod nazivom dublé i uglavnom je većih dimenzija od tipične kašike.

Dizajn svakog predmeta od keramike umetnica Sarah Louise Jour usklađuje sa aktuelnim godišnjim dobom, te su proizvodi koje ručno pravi sezonski. Međutim, u njenoj online prodavnici gotovo svako može da pronađe dezen ili motive koji će mu se svideti, a to je rezultat činjenice da su njeni predmeti pre svega minimalistički i elegantni.

Shop your BOO 

O popularnosti ovog predmeta, koji se još uvek ne može pronaći na svakom koraku, dovoljno govori činjenica da su na Boobooclay online prodavnici svi setovi trenutno rasprodati. Ipak, umetnica koja ih kreira ima u planu da u narednih nekoliko meseci dopuni ponudu. Stoga ih dodajemo na wish listu, a u vremenu koje predstoji odlučićemo se za omiljeni dizajn. Cena jednog držača za kašiku od keramike kreće se od 12 do 16 dolara.

Foto: Instagram (@booboo.clay)

Učitati još
Zatvori