Nakon Baies, Roses, Ambre u Diptyque brend stigli su novi kolačić. Café, Biscuit, Chantilly & Fruits Confits novi su rookies poznatog francuskog igrališta mirisa i lepih sećanja. Ovog puta u Diptyque igru uključen je i još jedan francuski laufer – caffee Verlet. Koja priča stoji iza ove, u svakom smislu reči, poslastice – saznajte u nastavku.
Meet me at Café Verlet.
Nakon prošlogodišnjeg putovanja u Tokio, ovog puta mesto sastanka je ujedno i tačka odakle je sve počeko. Pariz, u kojem na dejtu je ovog puta Diptyque sačekao poznati caffee Verlet. Zajedno, ovaj dvojac serviaro nam je nove mirisne sveće kojima je Diptyque postao poznat u svetu kao neko čiji miris, kvalitet i estetika odolevaju zubu vremena i trendovima.
Četiri nova mirisa koju je pariska kuća izbacila su Café, Chantilly, Biscuit i Fruits Confits poznatiji kao Les Délicieuses. Limitirane količine dizajnirane specijalno za uživanje – ova kolaboracija svojevrsni je vid nesvakidašnjeg hedonističkog iskustva koju nam serviraju Verlet & Diptyque. Kap svežeg zrna kafe za buđenje čula, omiljeni kolačić uz kafu, voćne delicije i šlag kao tačka na i, mirisi su ove eskluzivne kolekcije koja u biti opravdava svoj naziv. Uz to, celokupnom doživljaju posebnu notu autentičnosti daju i ilustracije Clim Evernden čije pastelne boje oživljavaju Pariz i njegovu potesku viziju.
Prank za oči ili poslastica za sva naša čula – kao i uvek do sada, Diptyque nas je po ko zna koji put zaljubio u njegovu posebnu priču namenjeni ljubiteljima hedonističkog uživanja i ljubavi u fromi lepote [ i malih nežnih zalogaja