Paradajz je voće koje je obeležilo godinu – a to potvrđuju i novi umaci Bakine tajne
Paradajz je voće koje je obeležilo godinu – a to potvrđuju i novi umaci Bakine tajne

Paradajz je voće koje je obeležilo godinu – a to potvrđuju i novi umaci Bakine tajne

Paradajz se ispostavio kao voće sezone, a u njegovom ukusu i mirisu smo uživali u različitim oblicima. Pronašli smo da je bio celogodišnja inspiracija mnogim beauty brendovima. Međutim, ipak smo najviše voleli da ga vidimo u tanjiru. Tako, u susret sve hladnijim danima, brend Bakina Tajna obradovao nas je potpuno novim proizvodima. U pitanju su umaci od paradajza koji u teglicama čuvaju leto i svežinu ukusa tokom cele godine. Umaci od paradajza, domaći kao kod kuće spremljeni, savršen su dodatak za testeninu, pirinač, picu i sva jela, napravljeni od pažljivo biranih lokalnih sastojaka, sočnog paradajza šljivara, svežeg bosiljka i maslinovog ulja, što ih čini pravom hranom za dušu i pogodnim i za vegane.

U odličnoj atmosferi u Dorćol Platz-u Bakina Tajna je na sebi svojstven i jedinstven način predstavila tri nova umaka – Klasik, Bosiljak i Ljuti. Gosti su imali jedinstvenu priliku da se uvere u kvalitet i bogatstvo ukusa ovih proizvoda, koji su pripremljeni prema tradicionalnim receptima, ali uz savremeni pristup i to bez glutena, veštačkih boja, veštačkih ukusa i konzervanasa.

Bakina tajna i umaci od paradajza koje želimo da probamo

Tokom događaja, prisutni su uživali u degustaciji svih umaka kroz raznovrsna jela pripremljena na licu mesta od strane sjajnih kuvara. Svako jelo naglašavalo je kvalitetne sastojke i poseban proces pripreme, uključujući kuvanje na niskim temperaturama za očuvanje punih ukusa, te su ovi umaci samo potvrdili zašto je Bakina Tajna sinonim za kvalitet i zašto se o ovim proizvodima priča i van granica naše zemlje.

Naši Umaci od paradajza su stvoreni s ljubavlju, pažnjom i poštovanjem, baš kao što bi to radile naše bake. Proces pripreme je složen i dug, počevši od odabira, preko pranja i mlevenja, pa sve do ljuštenja i kuvanja. Koristimo samo najbolje lokalne sastojke i pripremamo ih koristeći tradicionalne metode, poštujući prirodu i zdravlje. Naši umaci nastaju u jednom malom mestu, Igrošu, i prenose priču o punom ukusu, kvalitetnom obroku, domaćoj hrani na nove generacije, istakli su iz Bakina Tajna tima.

bakina tajna umak od paradajza (8)
bakina tajna umak od paradajza (8)
bakina tajna umak od paradajza (8)

Ljubav kao najvažniji sastojak svakog jela

Događaj nije bio samo gastronomski užitak, već i jedinstvena prilika za edukaciju i zabavu. Posetioci su učili kako se uzgaja bosiljak kod kuće, vezli na đerđefu i pravili fotografije. Celokupnu atmosferu dodatno je obogatila sjajna muzika, dok je program vodio naš poznati voditelj Slobodan Šarenac, unoseći poseban šarm i
radost.

Događaj je uspešno istakao jedinstvenost ovih proizvoda, njihov autentičan ukus i brzu i jednostavnu pripremu. Pored toga, podsetio sve prisutne da je ljubav uvek najvažniji sastojak svakog jela.

Učitati još
Zatvori