

Ako tražite desert koji prevazilazi očekivanja, na pravom ste mestu. Crème de la Crowne Plaza, torte, odnosno nova kolekcija torti hotela Crowne Plaza Beograd, nije samo vizuelni spektakl (iako idealne za vaš Instagram feed), već i emotivna, slojevita priča pretočena u ukus.

Sedam autorskih torti od kojih se izdvaja Ana
Ova pažljivo kreirana linija obuhvata sedam autorskih torti koje spajaju savremenu gastronomiju i hotelsku tradiciju. Svaka nosi ime, karakter i sopstvenu naraciju. Parižanka zavodi ležernim šikom, Mademoiselle donosi voćnu suptilnost, a P.S. Volim te! govori jezikom emocije.
Posebno mesto zauzima Ana. Ona je legendarna torta koja se prvi put poslužila 1979. godine u tadašnjem Intercontinentalu. Danas, gotovo pet decenija kasnije, Ana izlazi iz okvira hotela i postaje deo vaših najlepših trenutaka – od proslava i poklona do onih trenutaka kada želite da sebi poklonite najnežniji zalogaj dana. Svaka torta pažljivo je osmišljena kako bi odražavala duh moderne poslastičarske umetnosti, a pritom ostala verna vrednostima kvaliteta i autentičnosti koje Crowne Plaza neguje decenijama.





Crème de la Crowne Plaza torte su naša nova gastro opsesija
Iza svake od ovih poslastica stoji pastry chef Petar Žuljević, autor sa prepoznatljivim stilom i umećem da emociju pretvori u ukus. Njegova filozofija je jasna. Svaka torta mora imati svoju priču kako bi bila potpuna. Crème kolekcija upravo to nudi – pažljivo birane sastojke, promišljen balans tekstura i tihi luksuz koji se ne nameće, ali ostaje upamćen. Petar Žuljević spaja preciznost i maštu u svakom koraku. Rezultat su torte koje odišu doslednošću i pažnjom prema detaljima. Crème kolekcija ostaje verna vrednostima po kojima je Crowne Plaza poznata.
Torte su dostupne za poručivanje svima koji veruju u estetiku ukusa i važnost lepih trenutaka. Crème de la Crowne Plaza je poziv da jedan deo hotelske sofisticiranosti ponesete sa sobom – kao ukus, poklon ili uspomenu.
Za sve informacije i porudžbine, kontaktirajte hotel Crowne Plaza Beograd na telefon: +381 65 5555 003 ili email: begcp.pastry@ihg.com.


Foto: Aleksandar Anđić