U potrazi za trenutkom mira, često tražimo destinacije koje su udaljene od svakodnevne gradske gužve. Poslednjih godina veliki hit su postale vikendice i kuće za iznajmljivanje i pokazale su se kao idealna opcija za beg iz grada. Journal tim je već nekoliko puta istražio zanimljive lokacije koje vam pri tom poduhvatu mogu pomoći – kuće sa bazenom, vikendice na Goču, preslatki ranč sa alpakama. Ovog puta krećemo na nešto drugačiji put. Naime, Kruške i sir, odnosno Zorica Smallwood organizuje gozbu na Dunavu na prelepom Beška Hill imanju sa pogledom na Dunav.
Kruške i sir – gozba na Dunavu
Uživanje u prirodi nikada nije zvučalo bolje, a kada se u tu jednačinu ubaci i odlična hrana, provod je zagarantovan. Naime, 15. juna organizuje se nova Kruške i sir gozba na Dunavu. Ovaj događaj održaće se na prelepom imanju Beška Hill, a pogled na Dunav unapređuje celokupno weekend in nature iskustvo. Celodnevno druženje uključuje radionicu italijanskih porodičnih recepata, a zatim sledi gozba. Nakon slanih jela i delikatesa, imaćete prilike da isprobate i @modla180c preukusne kolače i torte. Recepti poput Gnocchi Gnudi, Saltimbocca alla Romana i drugi specijaliteti naći će svoje mesto na ovoj dunavskoj gozbi. Ceo događaj odvija se pod parolom slow living. To znači da ne morate u svojoj hrani žuriti, već da je iskustvo zapravo uživati u svim segmentima ovog gastro event-a.
Slow living – slow eating
Očekuje vas slow food u prirodi uz italijansku hranu tokom celodnevnog gastronomskog iskustva. Pored toga što ćete uživati u ovim specijalitetima, naučićete da pravite autentične italijanske recepte, a i poneke tajne kulinarske veštine. Događaj će trajati od 12 do 6 popodne, a kotizacija je 6200 dinara. Broj mesta je ograničen na 15 osoba i sva hrana, piće i oprema su uključemni u navedenu cenu. Rezervaciju možete izvršiti putem poruke u inbox @kruskeisir. Važno je napomenuti da je ovaj događaj samo za punoletne.
Foto: Instagram: @kruskeisir, @matildadjerf, @leasy_inparis, @beska_hill, @buki_wedding