Ne znamo za vas, ali mi smo jedva dočekali da polako, ali sigurno, uđemo u praznično raspoloženje i počnemo sa pripremama za predstojeće praznične dane. Kako se pripremamo? Pa, priznaćemo da svi praznici nama podrazumevaju jednu zajedničku stvar – priliku da uživamo u ukusnim poslasticama i dezertima. Već sada smo bacili oko na poslastice koje će se naći na našem stolu tokom praznika, ali koje su i mimo toga samo savršen razlog da se malo zasladimo. Mon Mignon su domaće, ručno pravljene poslastice iz Beograda, a ako se do sada niste upoznali s ovom vrstom slatkiša, sada je vreme da to uradite.
Mon Mignon
Mignon, odnosno minjon, na francuskom znači maleni, delikatan, nežan, umiljat… Minjoni su sitni kolači preliveni šećerom koji su nastali u Francuskoj u 18. veku.
Mon Mignon u svojoj ponudi ima četiri različita ukusa, a to su:
- čokolada
- rum
- višnja
- citrus
U preslatkim kutijicama kojim dolaze, minjoni su pakovani u četiri reda i četiri ukusa, kako biste mogli da isprobate svaki ukus. Naravno, svi minjoni su napravljeni u trenutku kada stigne porudžbina, pa budite sigurni da će vaši malci uvek biti izuzetno sveži kada dođu do vašeg stola.
Mon Mignon minjoni su potpuno personalizovani za priliku koja je vama potrebna. Uvek će preslatko biti dekorisani u duhu praznika ili u skladu sa događajem za koji ste ih namerili. Dakle, rođendani, 8. mart, Uskrs, Božić, Dan Zaljubljenih – znajte da će vas svaki put dočekati minjoni ukrašeni za datu priliku! Svaki minjon je ručno oslikan i ukrašen, i priznaćmo da koliko god da nam je bitno šta je ono iznutra, obraćamo pažnju i na njihovu neodoljivu spoljašnost.
Takođe, osim što ih možete poručiti za sebe i svoju porodicu, minjoni su idealan poklon za neku vama dragu osobu.
Za sve informacije oko poručivanja možete posetiti Mon Mignon Instagram stranicu, i poslati sve vaše upite putem DM poruke ili e-maila.
Foto: Mon Mignon