Novi gastro trend su poslastice u morskim oblicima

Novi gastro trend su poslastice
u morskim oblicima

Food blogerka Celine Rousseau s bloga La Table by Celine, svakodnevno nas oduševljava svojim minimalističnim, a neverovatno kreativnim i privlačnim fotografijama hrane. Hrana je oduvek bila važan deo njenog života, a odrastajući u različitim zemljama kroz hranu je učila o kulturama (kroz sastojke, ukuse, estetiku, ali i priče o jelima). Celine je kasnije kroz život, i dalje luda za hranom, putovala po svetu, jela je u brojnim restoranima, pohađala časove kuvanje, upoznavala i proučavala vina i na kreaju kreirala platformu na kojoj i sama deli „uživanje u užicima za stolom“. Celine je sama zaslužna za sav content, styling i fotografije.

Najslađe „morske“ poslastice

Na Instagram profilu celineyrs, u poslednje vreme prevladavaju poslastice inspirisane morem i letom. Preslatke čokoladne školjke i ribice od lisnatog testa punjene su čokoladom ili jagodama, tu je i tiramisu u obliku školjke, kao i mali macaronsi i kolačići u obliku školjaka, poslastice od čokoladnog moussea kao i one prelivene belom čokoladom.

Učitati još
Zatvori