Ukoliko je vaša sledeća destinacija Rim, otkrili smo restoran idealan za ljubitelje pistaća
Ukoliko je vaša sledeća destinacija Rim, otkrili smo restoran idealan za ljubitelje pistaća

Ukoliko je vaša sledeća destinacija Rim, otkrili smo restoran idealan za ljubitelje pistaća

Izgleda kao da se stvorio određeni kult pistaća u poslednje vreme, pa tako redovno nailazimo na mnogobrojna jela sa twistom – i to od pistaća. Journal gastro navigacija je mapirala još jedan restoran koji ćete dodati na must-visit listu, a nalazi se u jednoj od najpopularnijih evropskih destinacija – Rimu. Eden il Paradiso del Pistacchio koji je otvorio Mattia Michelangeli je tu da vam dokaže da do sada ipak još uvek niste probali najbolja jela od pistaća. A i da nikada niste videli restoran opsednutiji pistaćima od ovog. Kada kažemo jela zaista mislimo na sve sfere gastronomije. U ovom restoranu meni je veoma raznolik, međutim, postoji jedna konstanta – pistaći.

Rim: Eden il Paradiso del Pistacchio – restoran u kom ćete probati najbolja jela od pistaća

Na njihovom website-u možete poručiti različita jela od pistaća. Važno je napomenuti – po veoma pristupačnoj ceni. U katalogu se nalaze raznorazni deserti, pića. Takođe možete naići i na pesto, krem i praline. Sve to, naravno, sa ukusom pistaća. Na istom mestu možete sebi obezbediti vaučer od 50 ili 70 evra koji se mogu potrošiti u bilo kojoj Eden il Paradiso del Pistacchio radnji

Instagram profil im je pun estetičnih i ukusnih jela, a po broju komentara i oduševljenih mušterija mogu se izdvojiti određeni gastro favoriti. Čuveni sladoled od pistaća ovde dobija svoj pravi oblik, a mnogobrojne paste sa kremastim pistachio prelivom izgledaju kao ultimativni obrok nakon razgledanja Rima.

Svi putevi vode u Rim, i to u Eden il Paradiso del Pistacchio.

Snack time just got a whole lot tastier

Pistaći su kulinarski dragulj sa Bliskog istoka. Njihova istorija se proteže hiljadama godina unazad. Ovi orašasti plodovi su bogati proteinima, vlaknima i esencijalnim nutrijentima. Takođe pružaju potrebnu energiju i podršku zdravom metabolizmu. Njihova blagotvorna svojstva uključuju snižavanje holesterola i poboljšanje zdravlja srca. Sa tim u vidu, trebalo bi da ih što pre uvrstite na svoj jelovnik.

Učitati još
Zatvori