Adele potvrdila da se pre izvesnog vremena tajno udala?
Adele potvrdila da se pre izvesnog vremena tajno udala?

Adele potvrdila da se pre izvesnog
vremena tajno udala?

Da li treba da nas brine što je Adele srećna u ljubavi?

Uprkos tome što su neke od njenih najlepših pesama nastale upravo u momentima kada je najviše patila, ako iko zaslužuje da bude srećan u ljubavi onda je to – Adele. Možda više nećemo dobijati numere kao što je ‘Someone like you’, ali možda je i došlo vreme kada muzika treba da osnaži, a ne da bude comfort blanket kada smo tužni. Dakle, new Adele phase loading

  1. Ko je Rich Paul?

Ako je verovati raznoraznim informacijama na internetu Adele definitivno ima novog muža, a njegovo ime je Rich Paul. On je košarkaški agent, a njegov najpoznatiji klijent slovi za najboljeg iz ovog sporta – show some love Lebron James.

Njih dvoje se poznaju dugi niz godina, ali nisu kliknuli kao romantični par na prvu. Adele se pre nešto više od četiri godine razvela od svog prvog supruga, a kao posledicu te epizode prvobitno smo dobili singl ‘Easy on me’, a zatim i album ‘30’. Upravo u tom nekom periodu ona i sadašnji muž uplovili su u romantičnu vezu, a tokom dve godine zabavljanja imali su veliki broj zajedničkih javnih pojavljivanja.

Pored zajedničkih letovanja o crvenog tepiha, Adele i Rich obožavaju da posećuju košarkaške utakmice, gde uvek (logično) imaju najbolja courtside mesta. Par je poslednji put uslikan u Los Anđelesu, upravo na Mavericks vs Lakers utakmici.

Adele
Rich Paul

Selidba u LA

Adele je odlučila da se preseli u Ameriku mnogo pre nego što je došao Las Vegas residency. U Los Anđelesu je pronašla svoj mir, uvežbala svoju novu slow living rutinu i pružila svom sinu mirno detinjstvo.

Iako retko na svoje mreže kači slike iz privatnog života, imali smo prilike da u par navrata svedočimo njenom laganom životu u Kaliforniji, gde sa svojim izabranikom posećuje restorane brze hrane i živi, kako se žargonski kaže, kao sav normalan svet. Go Adele, go!

Adele
@adele

Foto: Profimedia, Instagram / @adele

Učitati još
Zatvori