Boho Gazelle (IT patike sezone) su stigle – uz adidas Originals i CLOT kolaboraciju
Boho Gazelle (IT patike sezone) su stigle – uz adidas Originals i CLOT kolaboraciju

Boho Gazelle (IT patike sezone) su stigle – uz adidas Originals i CLOT kolaboraciju

Kada su patike u pitanju, neretko poentiramo da izbor s kojim ne možete pogrešiti predstavljaju adidas modeli. Dok se adidas Sambe i dalje nalaze na vrhu street style liste i ostaju u samom epicentru modnih dešavanja, na jednom od vodećih mesta ove (modne) trke našao se SL 72 model, zatim najnovija Sporty & Rich x adidas Originals kolaboracija, te se pitamo ko diriguje model sezone sada? Da li je to nova kolaboracija, retro koji se vraća ili pak potpuno novi model, jeste pitanje čiji odgovor željno isčekujemo. Naime, adidas Originals još jednom pokazao je svoje kolaborativne ali i transformativne moći kroz novi Gazelle Halo Ivory model zajedno s street style brendom CLOT. Čini se da su patike leta stigle, a evo šta mi mislimo o istim.

adidas Originals x CLOT


Naime, ovo nije prvi put da su se dva street style giganta udružila i sve svoje karte otvorili novom modelu. CLOT predstavlja brend koji je svojim stvaralaštvom i bezgraničnom kreativom kreirao most između istoka i zapada. Ako se pitate kako je nastao ovaj modni most, cela priča pratila je putovanje dizajnera koji su osnovali ovu etiketu. Brend osnovan 2003. godine od strane Kevina Poona i Edisona Chena prešao je put od Hong Konga do Čikaga. Te su tako i njegovi krojevi i siluete inspiraciju pronašli u svim destinacijama koje su njegovi stvaraoci posetili. Etiketa koja svojom kreativom i modnim zanatstvom spaja istok i zapad zajedno s nemačkim brendom još jednom se našla na vrhu street style igre.

Svoju prvu kolaboraciju adidas Originals i CLOT prezentovali su u febroaru ove godine. Tada, u samom fokusu našle su se CLOT SUPERSTAR patike.

Gazelle Halo Ivory


Kako je pređašnju kolaboraciju obeležio Superstar model, ovog puta u fokusu našle su se ⁠Gazelle. Patike savršene za letnji period, i svaku odevnu kombinaciju, zakucale su na vrata ove vrele sezone. Bež tonovi vodili su glavnu reč odabrane kolor palete prezentovajući Gazelle u boho stilu. Pletene patike s prepoznatljivim belim linijama i đonom koji asocira na espadrile, poručile su da ovo leto provodimo u sporty but boho stilskoj igri. Kako obožavamo torbe od rafije ali i pletene majice, ovim modelom patika upotpunili smo svoju savršenu letnju uniformu.

Glavna zvezda ove kolaboracije bila je Jennie Ruby Jane. Pevačica grupe BLACKPINK, nedavno postala je i Jacquemus devojka i hodala na reviji nove La Casa kolekcije. Ova talentovana umetnica uronila je u glumačke vode svojom ulogom u seriji The Idol, a zatim u modnu industriju svojim manekenskim podvizima. Sada, Jennie predstavlja i glavno lice kampanje street style giganta.

Otkrili smo koji će to model uzeti IT epitet leta, te ćete ove patike imati prilike da poručite na oficijalnom sajtu adidas brenda 14. juna.

Foto: Instagram /@edisonchen, @clot, @adidasoriginals /

Učitati još
Zatvori