Balletcore is back: adidas najavio lansiranje (girly) Samba Lace patika
Balletcore is back: adidas najavio lansiranje (girly) Samba Lace patika

Balletcore is back: adidas najavio
lansiranje (girly) Samba Lace patika

Jesen je stigla, a sa istom je došlo do promene trendova kao i komada koje stavljamo na dobro poznatu listu želja. Pored it dizajnerskih torbica, predivnih kožnih čizama i statement maxi kaputa, na listu dodajemo još jedan mogući modni hit – čipkaste Sambe. Da, dobro ste čuli. Sportski gigant adidas ne planira da pauzira svoje modno vođstvo, te su trenutno u procesu lansiranja novog modela obožavanih patika. Reč je o Samba Lace patikama inspirisanim svetski popularnom balletcore estetikom.

Ženstvena članica Samba porodice

Samba porodica veoma je raskošna, a imamo osećaj da nas na svakih mesec dana obraduju novom verzijom viralnih patika. Iako sportskom divu ključna slava dolazi od Wales Bonner saradnje, sve više se okreću sopstvenom dizajnu. Već smo pričali o nedavno lansiranim Gazelle boho patikama, a sada su na red stigle one inspirisane baletom, a sve poznate informacije o novom Samba Lace modelu donosimo u nastavku.

Balletcore takes the lead

Nije tajna da je ballet core vladao modnom scenom i inspirisao brojne dizajnere i kolekcije, ali je njegova slava polako krenula nizvodno. Hoće li nove Samba Lace patike vratiti ovu estetiku na vrh, vreme će pokazati.

Što se novih adidas patika tiče, reč je o Samba modelu pod nazivom Lace. Ove sportske patike dolaze u crno-beloj kombinaciji dok je ključni fokus na čipkastom materijalu i brojnim romantičnim detaljima.

U fokusu nalaze se čipkasti detalji na patikama koji su bez sumnje inspirisani klasičnom baletskom uniformom. Isto tako nove Samba Lace patike dolaze s crno-belim pertlama i plastičnim cvetnim detaljima u matching boji. Ove kul detalje možete zakačiti na pertle i tako kreirati raskošan i upečatljiv look. Sudeći po svim poznatim informacijama, možemo zaključiti da nove Samba patike spajaju sportski stil s romantičnom balet estetikom.

Što se lansiranja tiče, još nema zvaničnih informacija o release date-u, ali se pretpostavlja da će Samba Lace model biti u prodaji krajem ove godine.

Učitati još
Zatvori