First look: Nova Aleksandar Zabunović ready-to-wear kolekcija je tu – donosimo sve o tome
First look: Nova Aleksandar Zabunović ready-to-wear kolekcija je tu – donosimo sve o tome

First look: Nova Aleksandar Zabunović ready-to-wear kolekcija je tu – donosimo sve o tome

Nakon decenije rada jedan od naših omiljenih domaćih dizajnera, Aleksandar Zabunović početkom prošle godine predstavio je i prvu bridal kolekciju koja slavi ženstvenost po kojoj su, između ostalog, poznate i sve njegove ready-to-wear kolekcije. Neopterećen ali savršeno skrojen francuski stil predstavlja dnk brenda koji već godinama pomno pratimo / i nosimo. Ovog puta, kao logičan odgovor na nove trendove dolazi nam nova ready-to-wear kolekcija za jesen/zimu koja donosi novi / prepoznatljivi / animal pattern, kao i dobro poznate simbole u vidu latica orhideje po čemu je brend takođe poznat. Donosimo first look i sve o novoj kolekciji.

ready-to-stay

Od ready-to-wear do ready-to-stay u slučaju etikete Aleksandar Zabunović kratak je put. Ono što nam se posebno dopada u njihovim kolekcijama jeste činjenica da svaka nova / nezvanično / predstavlja nadogradnju prethodne kolekcije. Uvek postoje novi komadi interpretirani inicijalnim idejama i elementima  komada iz pređašnjih kolekcija. Upravo ovo, odaje utisak da se brend postepeno gradi unapređujući svoje modele i krojeve a u isto vreme zadržavajući inicijalnu viziju bez kompromisa.

Ovog puta dominira monohromatska paleta boja. Dominira statement crna, bela, ultra-trendi crvena / i njena burgundi verzija. Osim toga, zadržali su i prepoznatljiv animal print koji su iz letnje kolekcije koji je zapravo preteča najnovijih kolekcija koji su predstavljeni na Nedeljama mode. Svedeno sa dozom francuskog chica, nova kolekcija je sve što želimo za – sve prilike.

Nova kolekcija za Jesen/Zimu 2024 nije samo modna priča. Ona predstavlja putovanje koje se čita s uživanjem, nudeći nezaboravan doživljaj lepote utkane u svaki komad. Odiše elegancijom, stvarajući sklad između savremenog stila i vanvremenske elegancije. Pažljivim odabirom izuzetnih materijala i visoko-kvalitetne izrade, spojem sofisticiranosti i inovativnog duha, kolekcija čuva neprolazni stil.

Učitati još
Zatvori