August. nova kolekcija kao prvi [ i omiljeni ] vesnik Journal leta
August. nova kolekcija kao prvi [ i omiljeni ] vesnik Journal leta

August. nova kolekcija kao prvi [ i
omiljeni ] vesnik Journal leta

Leto nam stiže za tačno dva dana, a dok brojimo sitno do metafore za slobodu, žegu, more i smeh, donosimo vam odabrani vesnik Journal leta. U pitanju je nova kolekcija August. by Pamela Badžek koja nam u sezoni 0.3 donosi red La Dolce Vita, red Sunset Boulevard, red Palmižane.

August. Season 0.3 is here

Treću godinu zaredom inflenserka Pamela Badžek servira nam kolekciju inspirisanu letom u svom najboljem izdanju. Kako i sama Pamela kaže August. je mnogo više od modnog brenda. On je ostvareni san devojke zaljubljene u ovaj vid igre, koji pored sve zrelijeg modnog izraza donosi i pečat autentičnosti, kreativnosti i inspiracije. Svaki komad nove kolekcije nosi etiketu made in Croatia i izrađen je u potpunosti od lana. Uzorci na tkaninama oslikani su od strane ilustratorke Mateje Sucević koja stoji iza brenda THE92EDIT., a svaki print je unikatan i jedinstven. Moda je igra i izraz slobode, a u svojoj novoj kolekciji slow living princip utakan je u svaki komad kako kroz misiju samog brenda, tako i kroz ograničene komade koji će učiniti da svaka August. devojka u leto pred nama uplovi u svom the most stylish izdanju.

Iz ormara vadimo svoje omiljene prošlogodišnje modele – Vis i Dubrovnik i dok manifestujemo ideju o never ending letu ideju o nesputanosti, lepoti jednostavnosti i La Dolce Vita životu sublimiramo u nama omiljeni, istoimeni model nove kolekcije, koji dodajemo u pažljivo odabrano društvo idealnih avgustovskih saputnika. I dok još jednom koristimo priliku da vas na primeru August. by Pamlea Badžek podsetimo da sanjate velike snove, u nastavku vam ostavljamo niz digitalnih razglednica kojima omiljenom godišnjem dobu želimo dobrodošlicu najzaigranijem i najlepšem izdanju. Letnjim zaljubljenicima poznatijem kao August. izdanju.

 

 

Foto. Instagram / @august.bypamela

Učitati još
Zatvori