Autfit poznate francuske blogerke inspirisan filmom “Legally Blonde”
Autfit poznate francuske blogerke inspirisan filmom “Legally Blonde”

Autfit poznate francuske blogerke
inspirisan filmom “Legally Blonde”

Redakcija Journala se svim silama trudi da influenserku Chloe Lecareux ne stavlja u doslovno svaku modnu rubriku, kako nam ova devojka konstantno servira ozbiljne stilske lekcije.

Francuska blogerka otelotvorenje je french chic estetike, a njena sofisticiranost prožima se kroz svaku modnu kombinaciju koju odluči da podeli sa svojim pratiocima. Ona sa neverovatnom lakoćom kombinuje odevne komade i trendove, a upravo zbog ovog dara zaštitno je lice mnogih poznatih modnih i beauty brendova.

Inspiraciju za jedan od svoji poslednjih (total pink) autfita pronašla je u fiktivnoj junakinji poznatog holivudskog blokbastera.

Inspired by Legally Blonde

Pink tvid komplet iz tri dela, uvijena plava kosa i prepoznatljive statement naočare – autfit koji nam se na prvu loptu učinio neverovatno poznatim. Influnserka je, stoga, u opisu slike dala zadatak svojim pratiocima da pogode inspiraciju za ovaj (total pink) autfit, a većina odgovora glasila je upravo – Elle Woods.

Glavni lik filma “Legally Blonde” poznat je po favorizovanju pink boje, a kostimski je izgrađen tako da kroz first impression uglavnom lako zavara. Da li je Chloe bila samo stilski inspirisana estetikom koju je proslavila upravo Elle Woods ili je htela da nam poruči da je (modno) ne potcenjujemo? Odgovor ne znamo, ali ovo njeno izdanje definitivno je – one for the books.

Trend floralnih cipela is here to stay

Još proletos smo pisali o trendu floralnih cipela, a sudeći po Instagramu čini nam se da je viralni par iz Zare završio na svačijem shopping cartu.

Chloe nije slučajno odabrala upravo ovakav model obuće da upotpuni svoj “Legally Blonde” inspired autfit, kako je ovaj vid sandala trenutno apsolutni favorit devojaka širom sveta.

Orhideje na nogama dale su final (fashion) touch ovoj nesvakidašnjo fotogeničnoj kombinaciji, a Chloe nam je prezentovala autfit koji će neko vreme nastaviti da živi rent free u našim glavama.

Foto: Instagram / chloelecareux

Učitati još
Zatvori