New chapter: Evo kako brend Bataković Belgrade plasira komade na inostrano tržište
New chapter: Evo kako brend Bataković Belgrade plasira komade na inostrano tržište

New chapter: Evo kako brend Bataković Belgrade plasira komade na inostrano tržište

U moru brendova koje neretko stavljamo u modni fokus, Bataković Belgrade izdvaja se kao jedan od onih čiji su krojevi favorizovani kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Iva Bataković koja se nalazi na čelu Bataković Belgrade brenda, pomenutu etiketu osnovala je 2022. godine, i na domaćoj modnoj sceni priredila nešto nesvakidašnje. Ovaj brend je od samog početka poslovanja stavljao kvalitet odeće koju proizvodi u fokus, te je tako postao favorit modne zajednice unutar, ali i van, granica Srbije.

Dokaz ovog iskaza predstavlja i velika potražnja Bataković komada, koja je rezultovala prodaji na internacionalnoj platformi Farfetch. Komade pomenutog brenda možete kupiti na oficijalnom sajtu, u njihovom butiku i koncept radnjama, a sada i na Farfetch platformi. Sve detalje o ovom velikom sledećem koraku domaće etikete otkrivamo u nastavku.

New chapter


Brend Bataković Belgrade predstavlja našu prvu destinaciju pri potrazi za kavlitetnim komadima koji će, zasigurno, trajati decenijama. Ovo su jedni od onih komada koje prenosimo sa kolena na koleno i zauvek čuvamo u svojim ormarima. Pomenuti brend stavlja veliki akcenat na kvalitet odeće koju proizvodi, a poznat je i po korišćenju najfinijih Loro Piana tkanina.

Prva asocijacija na pomenuti brend definitivno bila bi njihova odela, pretežno sakoi, i autentične jakne sa visokom kragnom. Novim kolekcijama Bataković iznova i iznova pomera granice luksuza na domaćoj modnoj sceni. Štaviše, svojim krojevima postao je apsolutni sinonim luksuznog odevanja, a njihov autenitčan princip poslovanja je još jednom privukao pažnju i van granica Srbije.

Naše a svetski neretko je rečenica koju modni kritičari koriste za opisivanje odeće koja pomera granice na domaćoj modnoj sceni. Međutim, Bataković Belgrade definitivno jeste jedan od brendova koji nas svojim krojevima ubeđuje da je sve naše zapravo svetski. Neki od najpopularnijih komada pomenutog brenda od sada su dostupni na internacionalnoj platformi Farfetch, a u nastavku donosimo naše favorite koji se nalaze na must-buy listi.

Foto: Farfetch / Instagram / @batakovicbelgrade /

Učitati još
Zatvori